True
Geloof.TV - TV kijken via internet, de beste Geloof tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Podcast.NL   Contact   Privacy & Cookies  

09-06-2024
NOS Formule 1
NOS Formule 1: Afl. 9

Verslag van de Formule 1 GP Canada, Circuit Gilles Villeneuve, Montreal.



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Late Editie

Bekijk aflevering 161 van Hart van Nederland - Late Editie uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 9 juni, 22:30 uur bij SBS6. Hart van Nederland - Late Editie is een Nieuws programma



Der Theo
Der Theo: Afl. 5

In Berlijn bezoekt Theo het sterrenrestaurant Nobelhart & Schmutzig, waar ze de traditionele Duitse keuken weer aantrekkelijk hebben gemaakt. Nabij München gaat Theo op stap met Gisi en Moni Meinel-Hansen, twee jonge zusjes die een eeuwenoude familiebrouwerij runnen. Theo helpt mee tijdens de traditionele Bockbieranstich in de brouwerij. Eten en drinken is de brandstof van elke voetballer, maar het Duitse eten en drinken staat niet bekend als bijzonder lekker of gezond. Toch worden Duitsers wereldkampioen op een dieet van bier en braadworst. De centrale vraag: wat is het geheim achter de brandstof van de Duitsers?



Undercover in Nederland
Undercover in Nederland

Aandacht voor een oude bekende: de beruchte oplichter Christiaan R. Hij beloofde eerder te zullen stoppen met zijn oplichting, maar hij rijgt nog steeds slachtoffers aaneen. Samen met een recent slachtoffer gaat Alberto Stegeman opnieuw de confrontatie aan. De emoties lopen daarbij hoog op.



NOS Nederland Kiest
NOS Nederland Kiest: Afl. 1

Live-uitzending rond de definitieve uitslag van de Europese verkiezingen in Nederland. In deze uitzending ook aandacht voor de uitslagen in andere Europese landen.



PSV
PSV: SPECIAL | Het jaar van Earnest Stewart ✨

Samen met Earnest Stewart kijken we terug op het afgelopen seizoen. Daarnaast blikken we vooruit op de transferzomer en de komende jaren. ►SUBSCRIBE NOW <a target="_blank" href="https://psv.media/2KXaA6m ►Turn">Klik hier</a> on notifications (Hit the bell!) ►FOLLOW US Twitter: <a target="_blank" href="http://twitter.com/psv">Klik hier</a> Facebook: <a target="_blank" href="http://facebook.com/psv Instagram:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://instagram.com/psv">Klik hier</a> Snapchat: <a target="_blank" href="https://www.snapchat.com/add/psv TikTok:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.tiktok.com/@psv">Klik hier</a>



NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Afl. 23

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



Vroege vogels
Vroege Vogels: Tussen de watermolens van de Dommel ziet Menno Bentveld beekprikken, de grote gele kw

Grote gele kwikstaarten broeden volop in de watermolens die langs de Dommel het landschap vormen. Presentator Menno Bentveld ziet de meest prachtige planten die profiteren van het opstuwen van het water door de molens. Bedreigde dieren als de beekprik houden zich op in de schone zijstromen van de Dommel, zoals de Keersop. Wanneer de avond valt, laat de halfgevlekte eendagsvlieg zich zien. En natuurfilmer Roel wordt verrast door een heel bijzonder soort, namelijk de wielewaal.



NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 161

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Politiek en Nieuws met gebarentaal.



Ex On the Beach Double Dutch
Ex on the Beach: Double Dutch: Ex on the Beach Double Dutch All Stars - De Reünie

In De Reünie blikken de singles en exen terug op hun helse avontuur in Ex on the Beach: Double Dutch All Stars samen met host Koen.



NOS Studio Sport
NOS Studio Sport: Afl. 22

Livebeelden en/of samenvattingen van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van de dag, met interviews en reportages.



FORMULA 1
FORMULA 1: LIVE: Canadian Grand Prix Build-Up and Drivers Parade

We are LIVE as we catch up with the drivers before the 2024 Canadian Grand Prix! For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="http://www.Formula1.com">Klik hier</a> Follow F1®: <a target="_blank" href="http://www.instagram.com/F1">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.facebook.com/Formula1">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://www.twitter.com/F1">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.twitch.tv/formula1">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.tiktok.com/@f1">Klik hier</a> #F1 #CanadianGP





NOS Journaal
NOS Journaal: Afl. 23

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.





BinnensteBuiten
BinnensteBuiten: Afl. 5

Chef-kok Alain Caron is op Goeree-Overflakkee bij bubbelmaker Cees Breederland. Cees maakt geen bubbels van druiven, maar van rabarber. Alain wil daar het fijne van weten. * Nederland telt ongeveer één miljoen schapen. Vaak wordt de wol verbrand, omdat het niet bruikbaar is. Natalie en Maarten hebben een oplossing: ze maken plantenvoeding van korrels van schapenwol.



De Eindmusical
De Eindmusical: Afl. 7

Groep 8 van basisschool De Wegwijzer uit Zierikzee gaat op musicalkamp om hun musical in te studeren. De klas wordt daarbij begeleid door musical experts Maurice Wijnen en Carline Brouwer.



Ziggo Sport
NOORD-IERLAND SCOORT SNEL IN GOALFESTIJN!😱| Spanje vs Noord-Ierland | Vriendschappelijk Interland

Goals en highlights van Spanje - Noord-Ierland gespeeld in het vriendschappelijke interland op 08/06/2024. Bekijk alle doelpunten en hoogtepunten in de samenvatting van deze interlandwedstrijd. ↠ Abonneer je nu op het YouTube kanaal van Ziggo Sport voor meer video's <a target="_blank" href="http://on.ziggo.nl/Abonneer ↠">Klik hier</a> Live topsport kijk je bij Ziggo gratis op kanaal 14! Meer info? Kijk op <a target="_blank" href="https:on.ziggo.nl/info Beleef">Klik hier</a> al het UEFA Europees voetbal vanaf augustus op 1 plek: Ziggo Sport. Met de beste analisten en presentatoren, vanuit de allernieuwste, hypermoderne studio. Meer informatie & weten hoe je kunt kijken? Check <a target="_blank" href="https://www.ziggo.nl/uefa! ↠">Klik hier</a> Voor alle samenvattingen en interviews uit alle competities kun je kijken op <a target="_blank" href="https://www.ziggosport.nl 𝗩𝗢𝗟𝗚">Klik hier</a> 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 🧡 📸 Instagram: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_instagram">Klik hier</a> 🐦 Twitter: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_twitter">Klik hier</a> 🧑‍💻 Facebook: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_facebook">Klik hier</a> 🤳 TikTok: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_tiktok">Klik hier</a> 🌐 Website: www.ziggosport.nl 🎧 Podcasts: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/rondo_podcast">Klik hier</a> 𝗩𝗢𝗟𝗚 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 𝗩𝗢𝗘𝗧𝗕𝗔𝗟 ⚽️ 📸 Instagram: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsv_instagram">Klik hier</a> 🐦 Twitter: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsv_twitter">Klik hier</a> 🧑‍💻 Facebook: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsv_facebook">Klik hier</a> 🤳 TikTok: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_tiktok">Klik hier</a> 🌐 Website: www.ziggosport.nl 🎧 Podcasts: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/rondo_podcast">Klik hier</a> 𝗩𝗢𝗟𝗚 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 𝗥𝗔𝗖𝗜𝗡𝗚 🏁 📸 Instagram: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsr_instagram">Klik hier</a> 🐦 Twitter: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsr_twitter">Klik hier</a> 🧑‍💻 Facebook: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsr_facebook">Klik hier</a> 🤳 TikTok: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_tiktok">Klik hier</a> 🌐 Website: www.ziggosport.nl #spanje #Noord-Ierland #ZiggoSport



Typisch
Typisch: In deze aflevering maken we kennis met volkszanger Jeroen die nu eindelijk wil doorbreken.

We maken kennis met volkszanger Jeroen die nu eindelijk wil doorbreken. Want zo bekend als Katwijk is, dat wil Jeroen ook wel. Meneer Tjon is de enige Chinees die in de Katwijkse loempiafabriek werkt. Al 20 jaar, maar er is eigenlijk geen collega die iets weet van hem. En terwijl Co en Ton zelf rondkomen van 70 euro per week zijn ze hun eigen voedselbank begonnen om andere gezinnen te helpen.



Buitenhof
Buitenhof: Afl. 22

Wat is er over van de saamhorigheid in Europa? Commandant der Strijdkrachten Onno Eichelsheim over de weerbaarheid van Europa anno 2024. * Voor Tim de Wit en Arend Jan Boekestijn is Europa niet alleen in verkiezingstijd een belangrijk thema. * In heel Europa wordt een flinke ruk naar rechts verwacht. Tweede Kamerleden Thom van Campen (VVD) en Kati Piri (GroenLinks-PvdA) schuiven aan. * Viktor Orbán is de langstzittende regeringsleider van Europa en tegelijkertijd haar grootste uitdager. Maar is het de premier van Hongarije die de EU de wil oplegt of andersom? Tijn Sadée schreef er een boek over: De clan van Orbán.



Wilde ganzen
Wilde Ganzen: Afl. 23

Op een vakschool in Burundi krijgen honderdvijftig kansarme leerlingen computeronderwijs, maar de school kampt met een groot gebrek aan ruimte en wil graag uitbreiden.



Cafe Weltschmerz
Cafe Weltschmerz: Orgaandonatie - opstaan uit de hersendood

In de vijftiende aflevering van De Andere Tafel ontvangt vaste presentator Pieter Stuurman Annet Wood, woordvoedster van het Comité Orgaandonatie Alert en uitgever van De Andere Krant Sander Compagner. In de uitzending gaat het over de vaak onbesproken keerzijde van orgaandonatie. De Amerikaanse arts Dr. Heidi Klessig, auteur van het boek 'The braindead fallacy' spreekt in deze uitzending over haar ervaringen met orgaantransplantatie. De term hersendood bestaat pas sinds 1968 en is volgens Klessig een fictie. Zowel Klessig als Wood geven getuigenis van meerdere personen die na de diagnose hersendood bijkwamen. Ook alternatieven van orgaantransplantatie (zoals 3d-printen van organen) komen aan bod Meer informatie over dit onderwerp is te vinden via <a target="_blank" href="https://orgaandonatiealert.jouwweb.nl/">Klik hier</a> en <a target="_blank" href="https://www.respectforhumanlife.com. Abonneer">Klik hier</a> op De Andere Krant via <a target="_blank" href="https://deanderekrant.nl/abonnement. Aanmelden">Klik hier</a> voor De Andere Wereld Dag: dakl.nl/bosvreugd23juni --- Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema's. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen. Waardeer je onze video's? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast! <a target="_blank" href="https://cafeweltschmerz.nl/register/ Wil">Klik hier</a> je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox? <a target="_blank" href="https://cafeweltschmerz.nl/nieuwsbrief/ Wil">Klik hier</a> je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video's? Klik hierboven dan op Abonneren!



WNL op zondag
WNL Op Zondag: Rechts georiënteerde ochtendshow. Volgens vaste formule wordt er politiek, ondernemer

Demissionair minister Hugo de Jonge over zijn Haagse jaren en de wooncrisis. * Correspondent Fleur Launspach over de Britse verkiezingen. * Oud-commandant Landstrijdkrachten Mart de Kruif en zijn zoon, geschiedenisleraar Tom de Kruif over legendarische veldheren. * Wetenschapsjournaliste Arnout Jaspers over zijn nieuwe boek De Klimaatoptimist.



Eucharistieviering
Eucharistieviering: Afl. 21

Rechtstreekse eucharistieviering vanuit de St. Franciscusbasiliek in Bolsward. Celebrant: pastoor Arjen Bultsma.



Geloofsgesprek
Geloofsgesprek: Afl. 21

Diahann van van de Vijver is overtuigd katholiek en kerkt in de Surinaamse-Antilliaanse geloofsgemeenschap in Utrecht. Diahann heeft een haat-liefdeverhouding met God, door haar ongewenste kinderloosheid tegenover de kracht en de moed die ze krijgt om om te gaan met wat er in je leven op je afkomt.



DutchtuberGaming
DutchtuberGaming: Job Speelt Verstoppertje In 1 Kleur! (Roblox)

Job Speelt Verstoppertje In 1 Kleur! (Roblox) 😂Meer leuke video's bekijken? dat kan hier!: <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/dutchtubergaming 👍LIKE">Klik hier</a> VOOR MEER & ABONNEER! 🍪Deze video is voor iedereen & alle leeftijden! 💬Laat weten wat je van de video vindt! 📷Instagram: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/dutchtuberr/ Hoi!">Klik hier</a> Ik ben Job. Ook wel bekend als Dutchtuber! Op dit YouTube kanaal upload ik dagelijks nieuwe filmpjes. Deze filmpjes zijn bedoelt voor iedereen & alle leeftijden. Music by Kevin Macleod: <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/user/kmmusic">Klik hier</a>



Raad eens wat ik doe
Raad eens wat ik doe: Afl. 5

Welk beroep zit er deze keer in de mysterie box? Is het een brandweer, een conducteur, een dj of een heel ander beroep. Drie kinderen gaan door middel van een spel op zoek naar het juiste beroep.





DE BELLiNGA'S
DE BELLiNGA'S: BACKSTAGE CLiPOPNAME MET LUAN’S VRiENDiN VAN VROEGER! ( “Beetje gek”) | #3174

Bedankt <a target="_blank" href="https://gamestate.com/pages/utrecht">Klik hier</a> voor gezellige ochtend spelen. Barterdeal #Ad Stem Hier Op BEETJE GEK... 🤪 - Luan Bellinga👉<a target="_blank" href="https://stem.kidstop20.nl/stem/ ">Klik hier</a> [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=vRLWRv4FJuI&list=PLuTRZZSx7-QBFp2c6rl3MvikbS6oYrbHg&index=1 ONZE">Klik hier</a> BELLINGA BIOSCOOP FILM PRETPARK OP STELTEN IS 10 JULY 2024 TE ZIEN: <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=ahEy-APcOn4&list=PL8F-O8OfidRcKIDIdSANKwHstcBJYBABw&index=17 ABONNEER">Klik hier</a> GRATIS OP ONZE KANALEN! ► <a target="_blank" href="http://FamilieVloggers.nl">Klik hier</a> or <a target="_blank" href="http://FamilyVloggers.com DE">Klik hier</a> BELLiNGA'S SHORTS <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/channel/UCdGZMmaaeuXiTujE6ZZLzPw KIDS">Klik hier</a> KANALEN: (upload als uitkomt) Luan Bellinga: <a target="_blank" href="http://www.youtube.com/LuanBellinga Lucilla">Klik hier</a> Bellinga: <a target="_blank" href="http://www.youtube.com/LucillaBellinga Luxy">Klik hier</a> Bellinga: <a target="_blank" href="http://youtube.com/LuxyBellinga Lucius">Klik hier</a> Bellinga: <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/channel/UCrWdeJD9-k4MRZ8_oKXX6cQ https://www.instagram.com/fara_bellinga https://www.instagram.com/daniel_bellinga https://www.instagram.com/de_bellingas_kids_official/ https://www.instagram.com/luanbellinga_12 https://www.instagram.com/lucillabellinga_15 https://www.instagram.com/luxybellinga_18 https://www.instagram.com/luciusbellinga https://www.facebook.com/debellingas KERST">Klik hier</a> VOOR iEDEREEN 🎄🌟 - De Bellinga’s [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=UWEF_ZW5gIo&list=PL8F-O8OfidReGlnToif18oGjKn-RVq57-&index=32">Klik hier</a> “EEN DAGJE RUILEN ” - Lucilla Bellinga met Testpiet <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=dwUw9unvDLM&list=PLRmV9fq8_3w6mXVBVQdTPwLZXmS9sCqUM&index=16 100K">Klik hier</a> & 200K FiLM BEHAALD 🤩 |“VAKANTiE OP STELTEN” <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=77Ml88_qodg&list=PL8F-O8OfidRc4W5CrHYvYU3eeEx5ftMTR&index=30">Klik hier</a> " 1000 ZONNESTRALEN " <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=qXMq3NKmjCs&list=PL8F-O8OfidRc4W5CrHYvYU3eeEx5ftMTR&index=29">Klik hier</a> " ZOMERVAKANTIE " De Bellinga's <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=7jXlaqTSIig&list=PL8F-O8OfidRc4W5CrHYvYU3eeEx5ftMTR&index=24">Klik hier</a> “IJSJES" - Lucilla Bellinga <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=iUojneKmWKw&list=PLRmV9fq8_3w6mXVBVQdTPwLZXmS9sCqUM&index=15">Klik hier</a> “ZWAARTEKRACHT” - Luan Bellinga <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=9p2jLLdYHKQ&list=PLuTRZZSx7-QARFODhSX3AaE_xUR8Xck1u&index=1 "">Klik hier</a> De Bellinga's " Vakantie Op Stelten". #BELLINGAFILM <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=OvdcGydXiDQ&list=PL8F-O8OfidRc4W5CrHYvYU3eeEx5ftMTR&index=15 Huis">Klik hier</a> Op Stelten Film: <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=RU4dfGL9K_0 "HUiS">Klik hier</a> OP STELTEN" De Bellinga's <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=u-lXEHtbevg&list=PL8F-O8OfidRfcJfRJD5OfZ4xyAeVQf1nj&index=5">Klik hier</a> “FIËSTA” - De Bellinga’s <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=HBB_1PJwB2c&list=PL8F-O8OfidRfcJfRJD5OfZ4xyAeVQf1nj&index=2">Klik hier</a> “DANSEN” - Luan Bellinga <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=dX2W1IY1OsY&list=PLuTRZZSx7-QBFp2c6rl3MvikbS6oYrbHg&index=10 “MODESHOW”">Klik hier</a> - Lucilla Bellinga <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=q79YkMYUmWc&list=PLRmV9fq8_3w6mXVBVQdTPwLZXmS9sCqUM&index=9">Klik hier</a> KERSTMiS ( als we samen zijn) - De Bellinga’s <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=1RjizzvHjr0&list=PL8F-O8OfidReKKBqzob-9jJGoXS83qq6W&index=26">Klik hier</a> MiJN ALLERBESTE VRiEND - Lucilla Bellinga & KADO <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=6-hlkG4sgKQ&list=PLRmV9fq8_3w6mXVBVQdTPwLZXmS9sCqUM&index=8">Klik hier</a> HET VERGETEN PIETJE - Luan Bellinga, Coole Piet & Danspiet <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=iAw1LyuzEu8&list=PLuTRZZSx7-QCLtMVJkl6iDeJ7Oz586X5s&index=11 "HERRiE"">Klik hier</a> - Luan Bellinga <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=YVsVQINBVRI&list=PLuTRZZSx7-QBFp2c6rl3MvikbS6oYrbHg&index=9">Klik hier</a> SAMEN DE WERELD AAN <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=XcRrK3zmLFk&list=PLRmV9fq8_3w6mXVBVQdTPwLZXmS9sCqUM&index=4">Klik hier</a> iK KAN NiET WACHTEN -Lucilla Bellinga <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=nEpNInueDbc&list=PLRmV9fq8_3w7CPjNFOtt8JGgICpw8_Co4&index=10">Klik hier</a> PANIEK OP HET KASTEEL Luan Belllinga <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=vQPSDzlYO9o BELLiNGA">Klik hier</a> BOEK ( best seller!) <a target="_blank" href="http://tidd.ly/4c227001">Klik hier</a> BEKIJK HiER "LUCKY LUAN” (de serie) <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/playlist?list=PLuTRZZSx7-QBM6piYOIGdVj7amABRkxXF">Klik hier</a> COWBOY (Vet Geweldig) - Luan Bellinga <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=3ebrY1ydz7s&list=PLuTRZZSx7-QBFp2c6rl3MvikbS6oYrbHg&index=6 KADOOTJES">Klik hier</a> VAN SiNT - Luan Bellinga & Coole Piet <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=jhru3J-aNoA&list=PLuTRZZSx7-QBCXMRmNYO2zDGW1dKp5dlQ&index=6 DUiMPJE">Klik hier</a> OMHOOG - Luan Bellinga <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=7YUwIcMyjyI&list=PLuTRZZSx7-QBCXMRmNYO2zDGW1dKp5dlQ&index=4 6">Klik hier</a> nov13 1e vlog: <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=NYmqAznvnKQ BELLiNGA">Klik hier</a> JAARMOViES 2015 tm 2023 <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=J2n16Tho8oM&list=PL8F-O8OfidReHLrGrlXsP0ERlZyLZeAOl&index=5 Fanmail">Klik hier</a> PostAdres: De Bellinga's van FamilieVloggers.nl Rolderdiep 18 8032 TM Zwolle Nederland Daniel@Bellinga.TV Fara & Daniel maken al 10j lang dagelijks vlogs. Het word dus niet "special gemaakt voor kids", maar voor ons zelf, herinneringen te kunnen opslaan voor ons en de kinderen voor later. En is niet bewust voor boven de 18 jaar en ouder gemaakt. Al onze videos voldoen volledig aan de Youtube Family and Childproof guidelines.



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Afl. 23

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.



FORMULA 1
FORMULA 1: Russell and Verstappen Set IDENTICAL Lap Times! | 2024 Canadian Grand Prix

Ride along with George Russell and Max Verstappen during qualifying in Canada as they both set identical lap times in the hunt for pole position! For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="https://www.Formula1.com Follow">Klik hier</a> F1®: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/F1 https://www.facebook.com/Formula1/ https://www.twitter.com/F1 https://www.twitch.tv/formula1 https://www.tiktok.com/@f1 #F1">Klik hier</a> #CanadianGP



NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 160

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.



FORMULA 1
FORMULA 1: Drivers React After Epic Qualifying | 2024 Canadian Grand Prix

Get all the reactions from the drivers after a frantic qualifying session in Montreal. For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="https://www.Formula1.com Follow">Klik hier</a> F1®: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/F1 https://www.facebook.com/Formula1/ https://www.twitter.com/F1 https://www.twitch.tv/formula1 https://www.tiktok.com/@f1 #F1">Klik hier</a> #CanadianGP



FORMULA 1
FORMULA 1: George Russell's Pole Lap | 2024 Canadian Grand Prix | Pirelli

Ride onboard with George Russell in his Mercedes W15, as he claims an unforgettable pole position in Canada after setting the same lap time as Max Verstappen. For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="https://www.Formula1.com Follow">Klik hier</a> F1®: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/F1 https://www.facebook.com/Formula1/ https://www.twitter.com/F1 https://www.twitch.tv/formula1 https://www.tiktok.com/@f1 #F1 #CanadianGP">Klik hier</a>



De nachtzoen
De Nachtzoen: Afl. 60

Het verliezen van een dierbare leeftijdsgenoot was ingrijpend. Waar vind ik een handleiding voor het rouwen om een vriend, vroeg student Sarah Leeuwenstein zich af.



FORMULA 1
FORMULA 1: Their Laps Times Were IDENTICAL! 🤯

George Russell and Max Verstappen both recorded the exact same lap time in qualifying for the 2024 Canadian Grand Prix, in a feat only seen once before in F1 history! For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="https://www.Formula1.com Follow">Klik hier</a> F1®: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/F1 https://www.facebook.com/Formula1/ https://www.twitter.com/F1 https://www.twitch.tv/formula1 https://www.tiktok.com/@f1 #F1">Klik hier</a> #CanadianGP