True
Geloof.TV - TV kijken via internet, de beste Geloof tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Podcast.NL   Contact   Privacy & Cookies  

01-08-2024


NOS Journaal
NOS Journaal: Afl. 154

Met het laatste nieuws, de sport van de dag en de actuele weersverwachting.









Ziggo Sport voetbal


AFC Ajax
AFC Ajax: Instant impact from Bertrand Traoré 🕺 | Highlights & reactions Vojvodina - Ajax | UEFA Eur

De samenvatting van het duel tussen Vojvodina en Ajax in de UEFA Europa League. 00:00 - 09:23 Highlights Vojvodina - Ajax 09:23 - 13:16 Reaction Francesco Farioli 13:16 - 16:47 Reaction Bertrand Traoré #vojaja #UEL ►SUBSCRIBE NOW <a target="_blank" href="http://ajax.ms/subscribe ►FOLLOW">Klik hier</a> US Website: <a target="_blank" href="https://www.ajax.nl Twitter:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://twitter.com/afcajax Facebook:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://facebook.com/afcajax Instagram:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://instagram.com/afcajax TikTok:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://tiktok.com/@afcajax BeReal:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://bere.al/afcajax Threads:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.threads.net/@afcajax">Klik hier</a>



NOS Studio Parijs
NOS Studio Parijs: Afl. 7

Talkshow vanuit Parijs waarin wordt teruggekeken op de prestaties van de afgelopen dag en vooruitgekeken naar de volgende dag.



scHeerenveen
scHeerenveen: Enjoy it LOSC Lille 😎

Osame Sahraoui maakt de transfer van sc Heerenveen naar LOSC Lille.



2Doc
2Doc: Afl. 50

Faas, Fano, Jeroen en Finley gaan voor het eerst naar een zomerkamp voor queer-jongeren die worstelen met hun gevoelens. Samen met 65 andere jongeren uit alle hoeken van het land komen ze op een kampeerboerderij samen. Door middel van intensieve groepsgesprekken en confronterende workshops, leren de jongeren meer van zichzelf te houden. De onderlinge herkenning maakt bij de jongeren meer los dan ze misschien hadden gedacht en sommigen sluiten (soms voor het eerst in hun leven) nieuwe vriendschappen. Zal het kamp hen helpen om dichter bij elkaar en uiteindelijk bij zichzelf te komen?







SLAY
SLAY: Afl. 2

Het belangrijkste bal van Europa nadert en de ballroomscene reist af naar Parijs. Mother Naimah, een legendarische zwarte transvrouw en rolmodel, zal voor het eerst in vijf jaar weer optreden. Ooit onzeker over haar lichaam, betreedt ze nu vol trots de catwalk. Hoe zal de jury in Parijs reageren?



De Oranjezomer
De Oranjezomer

Bekijk aflevering 14 van De Oranjezomer uit seizoen 4 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 1 augustus, 21:33 uur bij SBS6. De Oranjezomer is een Amusement programma





Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

Rusland heeft de Amerikaanse journalist Evan Gershkovich van The Wall Street Journal en de Amerikaanse oud-marinier Paul Whelan vrijgelaten als onderdeel van een grote gevangenenruil met de VS, zeggen bronnen. Ook andere prominente politieke gevangenen zouden onderdeel zijn van de ruil. We spreken Pjotr Sauer, journalist en beste vriend van Gershkovich. * De provincie Utrecht en de gemeenten Leusden, Zeist, Woudenberg en Utrechtse Heuvelrug adviseren mensen dringend om niet met kleine kinderen naar de bossen van de Utrechtse Heuvelrug te komen vanwege een wolf die in het gebied rondloopt. * In de serie Massastoerisme: de Zaanse Schans.



NOS Olympische Spelen
NOS Olympische Spelen: Afl. 64

Onder meer handbal, roeien, judo. zwemmen, zeilen, volleybal en turnen.



Michael Moore
Michael Moore: "I'm not afraid of Donald Trump" | MSNBC with Ali Velshi, July 28, 2024

100 Days before the 2024 election, Michael Moore explains to Ali Velshi why he's not afraid of Trump, and shares his thoughts on Vice President Kamala Harris' potential VP candidates.





Feyenoord
Herkenbaar, Feyenoorders? 🤐

ABONNEER ▶️ <a target="_blank" href="http://bit.ly/FRabonneer 🛍">Klik hier</a> Koop alle officiële Feyenoord-merchandise bij de Feyenoord Fanshop: <a target="_blank" href="https://fanshop.feyenoord.nl/ 🔴">Klik hier</a> ⚪️⚫ #Feyenoord VOLG ONS OOK OP: ▶️ Feyenoord ONE: <a target="_blank" href="https://go.feyenoord.nl/youtube-one ▶️">Klik hier</a> Instagram: <a target="_blank" href="http://instagram.com/feyenoord ▶️">Klik hier</a> TikTok: <a target="_blank" href="https://TikTok.com/@Feyenoord ▶️">Klik hier</a> Facebook: <a target="_blank" href="http://facebook.com/feyenoord ▶️">Klik hier</a> X: <a target="_blank" href="http://twitter.com/feyenoord ▶️">Klik hier</a> Threads: <a target="_blank" href="https://www.threads.net/@feyenoord ▶️">Klik hier</a> WhatsApp-kanaal: <a target="_blank" href="https://www.whatsapp.com/channel/0029Va8ruf8EKyZFELNlwm34">Klik hier</a>



NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Afl. 153

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



Feyenoord
Feyenoord: Duo interview | Let’s meet Björn Hamberg & Lukas Babalola

Met Björn Hamberg en Lukas Babalola werden deze zomer twee nieuwe assistenten toegevoegd aan Feyenoords technische staf. In dit duo-interview vanaf het trainingskamp in Oostenrijk stelt het tweetal zich nader voor aan het legioen. ABONNEER ▶️ <a target="_blank" href="http://bit.ly/FRabonneer 🛍">Klik hier</a> Koop alle officiële Feyenoord-merchandise bij de Feyenoord Fanshop: <a target="_blank" href="https://fanshop.feyenoord.nl/ 🔴">Klik hier</a> ⚪️⚫ #Feyenoord VOLG ONS OOK OP: ▶️ Feyenoord ONE: <a target="_blank" href="https://go.feyenoord.nl/youtube-one ▶️">Klik hier</a> Instagram: <a target="_blank" href="http://instagram.com/feyenoord ▶️">Klik hier</a> TikTok: <a target="_blank" href="https://TikTok.com/@Feyenoord ▶️">Klik hier</a> Facebook: <a target="_blank" href="http://facebook.com/feyenoord ▶️">Klik hier</a> X: <a target="_blank" href="http://twitter.com/feyenoord ▶️">Klik hier</a> Threads: <a target="_blank" href="https://www.threads.net/@feyenoord ▶️">Klik hier</a> WhatsApp-kanaal: <a target="_blank" href="https://www.whatsapp.com/channel/0029Va8ruf8EKyZFELNlwm34">Klik hier</a>



Geordie Shore
Geordie Shore: You Will Get Punished Dan

Als ze terugkomen uit Amsterdam, gaat het dak eraf. Vicky en Ricci vieren hun 1-jarige jubileum met een etentje, maar Holly en James kunnen elkaar niet luchten of zien. De rivaliteit tussen de jongens en de meiden bereikt een nieuw hoogtepunt.



Geordie Shore
Geordie Shore: The Boys Get Their International Wings

Charlotte is net op tijd terug om mee te gaan naar Barcelona. Er volgt een avond vol drank en gezelligheid, terwijl Vicky zich bij een vrijgezellenfeest voegt. En als de Geordies genieten van de Spaanse zon, laat Charlotte Gary behoorlijk schrikken.



Geordie Shore
Geordie Shore: Let's Take Over Prague

De groep zet hun Europese toer voort in Praag, waar Gaz uitvalt tegen Charlotte. Als gevolg van zijn vele drinken maakt Dan Vicky en Ricci van streek. En als de jongens de plaatselijke stripclub onveilig maken, gaan de meiden naar een schiettent.



Geordie Shore
Geordie Shore: Amsterdam Welcomes The Geordies

De Geordie Shore-cast is terug in een gepimpt optrekje en klaar om weer los te gaan. Het is jongens tegen meiden als Charlotte en Holly een bondgenootschap smeden tegen de Buck Squad, en baas Anna heeft een verrassing voor de groep.



Geordie Shore
Geordie Shore: Here's How To Be A Lady

James neemt zijn vriendin Kate mee op stap, maar Holly is niet onder de indruk. Vicky en Ricci hebben knallende ruzie, Scott gaat door het lint en Holly moet hem zien te kalmeren. Gary en Charlotte lijken te denken dat ze weer in Amsterdam zijn.



Geordie Shore
Geordie Shore: Magaluf Madness Part 2

De ruziënde Geordies zorgen voor nog meer misbaar in Magaluf. Onder het toeziend oog van Charlotte en Vicky blijft Gary de dames inpalmen en Holly doet weer mee aan een wet T-shirt contest!



Geordie Shore
Geordie Shore: Magaluf Madness Part 1

De Geordies gaan op zomervakantie in Magaluf. De jongens halen al gauw de schade in met de dames en de spanningen tussen Char en Gaz komen tot een uitbarsting, wat tot de heftigste relatieruzie tot nu toe leidt!



Geordie Shore
Geordie Shore's Best Bits

Tien van de meest opzienbarende en gedenkwaardige momenten uit de serie, plus commentaar van beroemde fans als Tim Westwood en Harry uit The Only Way Is Essex!



Geordie Shore
Geordie Shore: An Emotional Ending

Het seizoen loopt ten einde in het Geordie Shore-huis en de een heeft meer zin om weg te gaan dan de ander. Maar voordat ze hun koffers pakken, is er nog tijd om in echte Geordie-stijl uit hun dak te gaan.



Geordie Shore
Geordie Shore: The Engagement Party

Het is tijd om los te gaan en de huisgenoten van Geordie Shore organiseren een verlovingsfeest voor Ricci & Vicki, dat ze niet snel zullen vergeten. In Newcastle weten ze wat feesten is en daar komt een flinke dosis drank, drukte en drama bij kijken.



Geordie Shore
Geordie Shore: Hello Holly's Boyfriend

Jay is jarig en Vicky speelt de trouwe 'vriendin'. Holly's vriendje komt langs en Charlotte kan de avances van Gaz niet meer weerstaan. En na een schokkend vertrek zijn de Geordies nog maar met z'n zevenen!



Geordie Shore
Geordie Shore: Double Dating

De Geordies zijn weer aan het feesten, maar er is spanning door het nieuwe meisje Marnie. Sophie's nichtje kan haar handen niet van Scott af houden, die de boel kort en klein slaat na een avond stappen. Charlotte mist haar vriendje.



Geordie Shore
Geordie Shore: So Much For Family Night

De onstuimige zomer van de Geordies bereikt een hoogtepunt. Er wordt nog meer gefeest en gezoend en er gebeurt iets dramatisch' dat iedereen raakt. Gary en Holly zijn nog steeds boos op Charlottes vriend, omdat hij zich heeft misdragen tijdens het stappen in Londen. Maar Charlotte wil het geroddel over haar vriend niet aanhoren en neemt een choquerend besluit. Op de laatste avond scheert Marnie haar poes voor Scott, omdat ze heeft besloten met hem naar bed te gaan als hij zich gedraagt. Zal het dan eindelijk gebeuren?



Geordie Shore
Geordie Shore: It All Kicks Off

Het Geordie Shore-huis staat op z'n kop als Charlotte en Holly slaande ruzie krijgen met nieuweling Marnie. De vriendschap van Scott en Gary staat op de tocht als Scott ontdekt dat Gary met Marnie flirt. Jay is terug, maar redt de groepspapa de boel?



Geordie Shore
Geordie Shore: First Impressions Stick

De spanningen lopen hoog op als Marnie terugkomt na een ruzie in de club met Holly en Charlotte. Komt 't ooit nog goed? De meiden weten niet wat ze moeten met Marnies terugkeer, en de jongen zijn geschokt door de scheldpartij die volgt. Maken de meiden het ooit nog goed? De Geordies gaan naar Londen om de hoofdstad onveilig te maken, en iedereen vraagt zich af of Charlottes vriendje in Londen, Mitch, ook naar hun stapavondje komt. Maar het feesten eindigt in tranen wanneer het onverwachts misgaat en de vriendschap van Charlotte en Holly in gevaar komt.



Geordie Shore
Geordie Shore: The Bucket List

Buzzing! De Geordies zijn weer in Newcastle voor een waanzinnige zomer feesten, scoren, zoenen en lam worden. Dan staat ineens mooie Marnie voor de deur, die wil feesten en flirten met de jongens. De meisjes hebben moeite met Marnie.



Geordie Shore
Geordie Shore: It's All About The B's

Er is eindelijk weer vrede in het Geordie Shore-huis nu Vicky en Sophie het goed hebben gemaakt. Maar niks is voor eeuwig en als Ricci door het lint gaat tijdens een avondje uit, hangt er geen liefde maar rampspoed in de lucht.



Geordie Shore
Geordie Shore: The Girls Try Comedy

Nu Ricci het Geordie Shore-huis heeft verlaten, is de rest vastbesloten om Vicky op te vrolijken. De jongens vinden dat ze het wild aan moeten pakken en besluiten te gaan kamperen.



Geordie Shore
Geordie Shore: Just Apologise Sophie

De sfeer in het Geordie Shore-huis is niet bepaald goed nu Vicky en Sophie nog steeds niet met elkaar praten en de rest tussen twee vuren zit. James kan niet wachten tot zijn nieuwe vriendin Kate bij de 'familie' hoort.



Geordie Shore
Geordie Shore: Hello Dublin

James is jarig en de huisgenoten van Geordie Shore plannen een verrassingsreisje naar Dublin om feest te vieren met een heel speciale gast. Als ze terugkomen, slaat de sfeer echter meteen om door slecht nieuws van Ricci.



Geordie Shore
Geordie Shore: Holly's First Date

Nu Ricci en Sophie het verzoek hebben gekregen om het huis te verlaten, besluit de rest van het stel een tripje naar Liverpool te maken, om daar de clubs en hun bezoekers te keuren.



Geordie Shore
Geordie Shore: Gary Meets His Match

Na een vrolijke zomer in Cancun is de Geordie Shore-crew weer terug op eigen terrein, en de terugkeer verloopt niet stilletjes. Er zijn twee plekken vrij in het huis, wat betekent dat er nieuw vlees in de kuip komt.



Geordie Shore
Geordie Shore: The Best Of Geordie Tours

Een terugblik op de hoogtepunten van de laatste serie, in het gezelschap van je favoriete disfunctionele familie. Ze onthullen hoe ze terugkijken op alle drank, seks en ruzies tijdens hun Europese toer. Met hoogtepunten en niet eerder getoonde beelden.



Geordie Shore
Geordie Shore: Old Habits Return

Terug in Newcastle botsen Holly en Kate tijdens een avondje uit. Dan heeft een aanvaring met een broodje ham - en met Scott.



NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 214

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



Geordie Shore
Geordie Shore: A Romantic Meal

Jay beseft dat hij met Vicky te veel hooi op zijn vork heeft genomen, Charlotte probeert Gaz van zich af te slaan en Sophie krijgt de schrik van haar leven wanneer haar ouders opeens voor de deur staan.



Geordie Shore
Geordie Shore: Where Is Holly?

Na Holly's vertrek is de sfeer in het huis een stuk minder. Vicky en Jay krijgen ruzie wanneer de 'niet met anderen zoenen'-regel wordt overtreden, Gaz gaat buiten spelen en er probeert opnieuw iemand weg te gaan.



Geordie Shore
Geordie Shore: Warm Welcome Home

Een groep enthousiaste jongens en meiden mag zes weken helemaal losgaan in Newcastle. Alles draait om strakke lijven, knallende avonden en op de versiertoer gaan. Na een dosis Geordie wil je nooit meer iets anders.



Geordie Shore
Geordie Shore: Vicky's Not Happy

De Geordies schrikken zich rot wanneer Holly opeens weer terug is, Jay en Gaz krijgen hun zwaarste opdracht tot nu toe bij een buurthuis en Anna weet Vicky op de kast te krijgen.



Het klokhuis
Het Klokhuis: Als je een boek leest, dan maak je van het verhaal een film in je hoofd. Janouk laat s

Als je een boek leest, dan maak je van het verhaal een film in je hoofd. Bij iedereen ziet die film er anders uit. Janouk laat samen met schrijver Koos Meinderts zien hoe dat werkt. Ton en Liesbeth klagen bij het Klachtenbureau dat ze moe zijn van steeds hun fantasie gebruiken bij het lezen.



EenVandaag
EenVandaag: Afl. 183

Boomsterfte door heter en droger klimaat: hoe 'exotische' vervangers de oplossing kunnen zijn * Jeugdorkesten onder druk door financiële problemen * Gevangenenruil tussen Rusland en het Westen lijkt dichtbij: waarom gebeurt dit?



NOS Journaal Regio
NOS Journaal Regio: Afl. 153

Regionaal nieuws met landelijke uitstraling, gemaakt door de NOS en de regionale omroepen.



Cafe Weltschmerz
Cafe Weltschmerz: Van Angst naar Vertrouwen: Leef vanuit je Hart | Shohreh Feshtali & Nadia Duinker

In deze video blikt Shohreh samen met Nadia terug op de bewogen jaren vanaf het begin van de coronapandemie. Nadia vertelt hoe ze wakker werd en besloot om mensen bewust te maken van wat er gaande was. Ze kwam op voor ondernemers en de mensheid in een wereld die op zijn kop stond. Nadia benadrukt dat ware redding begint bij jezelf. Ze spreekt over het belang van innerlijke kracht en het in contact staan met je ziel en het universum. Alleen door sterk in je schoenen te staan en voor jezelf te zorgen, kun je er echt zijn voor anderen. Nu woont Nadia met haar gezin in Portugal, waar ze een prachtig resort hebben opgebouwd. Ze genieten van de vruchten van hun harde werk en staan op het punt hun resort te openen. In dit gesprek deelt Nadia haar ervaringen en haar visie op zelfredzaamheid en innerlijke kracht. Mis het niet, luister naar Nadia's inspirerende verhaal en ontdek hoe je zelf de kracht kunt vinden om sterk te staan in een veranderende wereld. <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/@UC9GgpUN1ddSwiRTX-W6e2Aw">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/freedomvilleportugal?igsh=MmhiZjU5bmx3YWVu ">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.freedomville.pt --- Deze">Klik hier</a> video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema's. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen. Waardeer je onze video's? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast! <a target="_blank" href="https://www.cafeweltschmerz.nl/maandelijks-doneren/ Wil">Klik hier</a> je meer video's bekijken en op de hoogte blijven via onze nieuwsbrief? Ga dan naar: <a target="_blank" href="https://www.cafeweltschmerz.nl/videos/ Wil">Klik hier</a> je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video's? Klik hierboven dan op Abonneren!



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Vroege Editie

Bekijk aflevering 154 van Hart van Nederland - Vroege Editie uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 1 augustus, 17:50 uur bij SBS6. Hart van Nederland - Vroege Editie is een Nieuws programma



Het verborgen eiland
Het Verborgen Eiland: Afl. 29

Ritsaert neemt een van de kinderen mee naar de Raptor-bunker waar alle voorraden worden opgeslagen, maar het alarm gaat af, dus moeten ze vluchten. De grote overtocht over het Wad begint. De Raptor-mannen zoeken naar sporen van de familie.



Gio
Gio: EEN BELANGRIJK MOMENT IN MIJN YOUTUBE CARRIÈRE..

♦ Bedankt voor het kijken naar deze video! Bekijk hier mijn TRUIEN EN NOG MEER VETTE DINGEN: <a target="_blank" href="http://www.gioxl.nl -">Klik hier</a> Abonneer voor meer plezier: <a target="_blank" href="http://bit.ly/AbonneerGXL ♦">Klik hier</a> Mij dagelijks volgen? Neem een kijkje hier: - Instagram: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/gio/ ♦">Klik hier</a> Fanmail opsturen? Straat: Plantageweg 17b (Pico Bello) Plaats: Alblasserdam Postcode: 2951GN Ik ben Giovanni en ik probeer het publiek op YouTube te entertainen met video's! Al mijn video's zijn in 1080p, dat betekent dus HD! Ik upload video's als verhalen over levensgebeurtenissen, vlogs en allerlei challenges en random dingen. Reizen en vloggen vind ik het leukste om te doen. Ik upload ook veel video's met mijn familie, want dat wordt altijd goed ontvangen. Elke dag om 17:30 kan jij een video verwachten.



Noord-Zuid-Oost-West
Noord-Zuid-Oost-West: Afl. 90

In Hoe gaat het? spreekt presentator Fred Zuiderwijk spontaan mensen aan in de hal van het ziekenhuis en vraagt: hoe gaat het? En in Kunst van het leven: kunstenaar Femke Gerestein. Haar lichaam vormt de basis van haar bijzondere tekeningen. Met grafietpoeder brengt ze afdrukken op papier.



Feyenoord
Feyenoord: Full focus on Sunday now.⚔️ #JCS2024 vs. PSV

ABONNEER ▶️ <a target="_blank" href="http://bit.ly/FRabonneer 🛍">Klik hier</a> Koop alle officiële Feyenoord-merchandise bij de Feyenoord Fanshop: <a target="_blank" href="https://fanshop.feyenoord.nl/ 🔴">Klik hier</a> ⚪️⚫ #Feyenoord VOLG ONS OOK OP: ▶️ Feyenoord ONE: <a target="_blank" href="https://go.feyenoord.nl/youtube-one ▶️">Klik hier</a> Instagram: <a target="_blank" href="http://instagram.com/feyenoord ▶️">Klik hier</a> TikTok: <a target="_blank" href="https://TikTok.com/@Feyenoord ▶️">Klik hier</a> Facebook: <a target="_blank" href="http://facebook.com/feyenoord ▶️">Klik hier</a> X: <a target="_blank" href="http://twitter.com/feyenoord ▶️">Klik hier</a> Threads: <a target="_blank" href="https://www.threads.net/@feyenoord ▶️">Klik hier</a> WhatsApp-kanaal: <a target="_blank" href="https://www.whatsapp.com/channel/0029Va8ruf8EKyZFELNlwm34">Klik hier</a>



SLAM!
Madism - AUGUST 2024 (LIVE DJ-set) | SLAM!

Madism came to our studio to play an awesome live set in the SLAM! DJ booth. More live DJ sets? SLAM! invites almost daily the best DJs in our studio. Subscribe to this channel to stay tuned! Don’t forget to subscribe to the SLAM! - YouTube channels: SLAM! – Radio <a target="_blank" href="https://bit.ly/YTslamradio SLAM!">Klik hier</a> – Music <a target="_blank" href="https://bit.ly/YTslammusic SLAM!">Klik hier</a> – Series <a target="_blank" href="https://bit.ly/YTslamseries Do">Klik hier</a> you want exclusive content? <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/slamofficial/ More">Klik hier</a> of Madism? <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/madismmusic/ SLAM! Boost">Klik hier</a> Your Life





DutchtuberGaming
DutchtuberGaming: Van 0 Naar 123,456,789 Abonnees Op YouTube! (Roblox)

Van 0 Naar 123,456,789 Abonnees Op YouTube! (Roblox) 😂Meer leuke video's bekijken? dat kan hier!: <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/dutchtubergaming 👍LIKE">Klik hier</a> VOOR MEER & ABONNEER! 🍪Deze video is voor iedereen & alle leeftijden! 💬Laat weten wat je van de video vindt! 📷Instagram: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/dutchtuberr/ Hoi!">Klik hier</a> Ik ben Job. Ook wel bekend als Dutchtuber! Op dit YouTube kanaal upload ik dagelijks nieuwe filmpjes. Deze filmpjes zijn bedoelt voor iedereen & alle leeftijden. Music by Kevin Macleod: <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/user/kmmusic Creative">Klik hier</a> Commons — Attribution 3.0 Unported — CC BY 3.0 Free Download / Stream: <a target="_blank" href="https://bit.ly/_-life Music">Klik hier</a> promoted by Audio Library Ready for Summer by Roa Creative Commons — Attribution 3.0 Unported — CC BY 3.0 Free Download / Stream: <a target="_blank" href="https://bit.ly/al-ready-for-summer Music">Klik hier</a> promoted by Audio Library







EnzoKnol
EnzoKnol: RIVEN ONTMOET LIEVE KLEINE KATO!👶🏼 #3976 & #3977

Knolpower kledinglijn ➜ <a target="_blank" href="http://bit.ly/Knolpowerkleding Vorige">Klik hier</a> video: Abonneer op dit kanaal: <a target="_blank" href="http://bit.ly/AbonneerEnzoKnol Ik">Klik hier</a> speel ook games! Die kan je hier vinden ➜ <a target="_blank" href="http://bit.ly/EnzoKnolYoutube ▬ Mijn">Klik hier</a> naam is Enzo Knol en ik upload elke dag om 4 uur een vlog! Abonneer je op mijn kanaal zodat je alles kan bekijken wat ik mee maak: <a target="_blank" href="http://bit.ly/AbonneerEnzoKnol ▬ Volg">Klik hier</a> me op: Instagram: <a target="_blank" href="http://bit.ly/InstagramEnzoKnol ▬ ⇩">Klik hier</a> Alle afspeellijsten ⇩ ↪ EnzoKnol Vlogs 2601 t/m 2800: <a target="_blank" href="http://bit.ly/2601--2800 ↪">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 2401 t/m 2600: <a target="_blank" href="http://bit.ly/2401-2600 ↪">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 2201 t/m 2400: <a target="_blank" href="http://bit.ly/2201-2400 ↪">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 2001 t/m 2200: <a target="_blank" href="http://bit.ly/2001-2200 ↪">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 1801 t/m 2000: <a target="_blank" href="http://bit.ly/1801-2000 ↪">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 1601 t/m 1800: <a target="_blank" href="http://bit.ly/vlog1601-1800 ↪">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 1401 t/m 1600: <a target="_blank" href="http://bit.ly/vlog1401-1600 ↪">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 1201 t/m 1400: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Vlog1201--1400 ↪">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 1001 t/m 1200: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Vlog1001-1200 ↪">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 801 t/m 1000: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Vlog801-1000 ↪">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 601 t/m 800: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Vlogs601-800 ↪">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 401 t/m 600: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Vlogs401-600 ↪">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 201 t/m 400: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Vlog201-400 ↪">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 1 t/m 200: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Vlogs1-200 ↪">Klik hier</a> Minecraft Seizoen 3: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Seizoen-3 ↪">Klik hier</a> Minecraft Seizoen 2: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Seizoen2 ↪">Klik hier</a> Minecraft Seizoen 1: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Seizoen-1 ↪">Klik hier</a> Minecraft mini games: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Minecraftminigames ↪">Klik hier</a> EnzoKnol Meetings: <a target="_blank" href="http://bit.ly/EnzoKnolTour #knolpower Dikke">Klik hier</a> vette peace ✌



Nienke Plas
'Looks don't matter'.. Of wél..? #394 By Nienke Plas

Wat is normaal.. Wat is gezond.. De één zegt een stokkie.. de ander.. beetje rond! Vanaf oktober ga ik try-outen voor m'n nieuwe voorstelling genaamd: 'Medeplichtig'. Voor tickets ga naar: <a target="_blank" href="https://www.nienkeplas.com/theater-voorstellingen/ TopNotch">Klik hier</a> muziek: Poke - Lekker he (instrumental) Sef - Excusez Moi



Sanny Verhoeven
Sanny Verhoeven: Passie, twijfels en eerste keren: Onze Relatie in 20 Vragen! 💑

De zomervakantie is aangebroken, dus we doen het even anders! In deze speciale aflevering van "Van Struikelen tot Succes" nemen we jullie mee in een 'couple tag'. We beantwoorden 20 vragen over onze relatie en delen persoonlijke verhalen en inzichten. Ontdek onze eerste keren, hoe we omgaan met twijfels over onze relatie, het spannende moment van elkaars familie ontmoeten en onze gedachten over ouder worden. Laat ons weten wat je van deze aflevering vindt, door een comment achter te laten! En voor de volgende aflevering: heb je vragen over ouderschap of ondernemen aan Sanny en Jorg, stel ze dan ook hier. **Adverteren in deze podcast? Mail naar: adverteren@dagennacht.nl *Meer afleveringen Van Struikelen tot Succes* #16 PMS, onderkinnen, ADD en vreselijke gewoontes: <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=ExoeiItwmLk #1">Klik hier</a> DE TROPENJAREN. WAT ZIJN ZE HEFTIG! <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=89H0mSqApt0&t=1s #6">Klik hier</a> Buiten koud, binnen goud: ons recept voor een positieve mindset: <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=qKsJom5K4n8&t #5">Klik hier</a> Zo werken wij aan onze doelen, stap voor stap <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=2A9rtypjFsM&t #3">Klik hier</a> Jezelf klein houden, comfort zones & jezelf opnieuw uitvinden <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=8gTriMJ92o4&t #11">Klik hier</a> ‘Alles waar ik nooit aan toe kwam, doe ik nu in 2 uur’ <a target="_blank" href="https://youtu.be/S9AaWLxjddI ------------- Dit">Klik hier</a> is onze podcast ‘Van Struikelen tot Succes’ met Sanny Verhoeven en Jorg Ruis. Luister mee terwijl we praten over onze inzichten en ervaringen over relaties, mindset, opvoeden, werk, gezondheid, spiritualiteit en meer. Suggesties, vragen of feedback? Laat het ons weten op sanny@sanny.nu Thema's: mindset, tutorial, how to, podcast, triggers, tips, oordeel, werk, ondernemen, ouderschap Sanny zoekt Geluk, Deze video bevat geen betaalde samenwerking. Deze vermelding is onderdeel van de ‘Social Code: YouTube’. Voor meer informatie over deze richtlijnen, ga naar <a target="_blank" href="http://desocialcode.nl’’">Klik hier</a>



PSV
PSV: HIGHLIGHTS | Heerlijke doelpunten van Jason van Duiven en Tay Abed 🤤

De samenvatting van de oefenwedstrijd Jong PSV - RSC Anderlecht U23. ►SUBSCRIBE NOW <a target="_blank" href="https://psv.media/2KXaA6m ►Turn">Klik hier</a> on notifications (Hit the bell!) ►FOLLOW US Twitter: <a target="_blank" href="http://twitter.com/psv">Klik hier</a> Facebook: <a target="_blank" href="http://facebook.com/psv Instagram:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://instagram.com/psv">Klik hier</a> Snapchat: <a target="_blank" href="https://www.snapchat.com/add/psv TikTok:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.tiktok.com/@psv">Klik hier</a>



FORMULA 1
FORMULA 1: Daniel Ricciardo Gets Everything Wrong

Daniel Ricciardo takes on Wrong Answers Only. For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="https://www.Formula1.com Follow">Klik hier</a> F1®: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/F1 https://www.facebook.com/Formula1/ https://www.twitter.com/F1 https://www.twitch.tv/formula1 https://www.tiktok.com/@f1 #F1">Klik hier</a>





Hoelahoep
Hoelahoep: Vrolijk en stoer programma voor kinderen van 3 tot 5 jaar

Hoep heeft de was opgehangen. Maar zijn laken is niet schoon geworden. Wat jammer nou. Hoep steekt zijn hand in een grijze sok en speelt een wolf. Opeens krijgt hij een idee, misschien kunnen ze een poppenkast maken van het oude laken. Weten de kinderen hoe een poppenkast eruit ziet en hoe het werkt? Samen maken ze mooie poppenkastpoppen en geven ze een spannende poppenkastshow over Roodkapje.







Zin in Zappelin
Zin in Zappelin: Afl. 98

Buurvrouw Noël weet het zeker: ze wil cowboy worden. Samen met Fenna oefent ze alvast op het lasso werpen. Als dat maar goed gaat! De stoelendans is nog nooit zo spannend geweest. Wie neemt er plaats op de laatste stoel en is de winnaar? Dokter Elvira vertelt alles over je huid.



Rubble & Crew
Rubble & Crew: Afl. 21

De pups zijn zijn stomheid geslagen als hun favoriete tv-ster, Hank Hammer, bij hun werk komt kijken.



Sanny Verhoeven
Sanny Verhoeven: Passie, twijfels en eerste keren: Onze Relatie in 20 Vragen! 💑

De zomervakantie is aangebroken, dus we doen het even anders! In deze speciale aflevering van "Van Struikelen tot Succes" nemen we jullie mee in een 'couple tag'. We beantwoorden 20 vragen over onze relatie en delen persoonlijke verhalen en inzichten. Ontdek onze eerste keren, hoe we omgaan met twijfels over onze relatie, het spannende moment van elkaars familie ontmoeten en onze gedachten over ouder worden. Laat ons weten wat je van deze aflevering vindt, door een comment achter te laten! **Adverteren in deze podcast? Mail naar: adverteren@dagennacht.nl *Meer afleveringen Van Struikelen tot Succes* #16 PMS, onderkinnen, ADD en vreselijke gewoontes: <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=ExoeiItwmLk #1">Klik hier</a> DE TROPENJAREN. WAT ZIJN ZE HEFTIG! <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=89H0mSqApt0&t=1s #6">Klik hier</a> Buiten koud, binnen goud: ons recept voor een positieve mindset: <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=qKsJom5K4n8&t #5">Klik hier</a> Zo werken wij aan onze doelen, stap voor stap <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=2A9rtypjFsM&t #3">Klik hier</a> Jezelf klein houden, comfort zones & jezelf opnieuw uitvinden <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=8gTriMJ92o4&t #11">Klik hier</a> ‘Alles waar ik nooit aan toe kwam, doe ik nu in 2 uur’ <a target="_blank" href="https://youtu.be/S9AaWLxjddI ------------- Dit">Klik hier</a> is onze podcast ‘Van Struikelen tot Succes’ met Sanny Verhoeven en Jorg Ruis. Luister mee terwijl we praten over onze inzichten en ervaringen over relaties, mindset, opvoeden, werk, gezondheid, spiritualiteit en meer. Suggesties, vragen of feedback? Laat het ons weten op sanny@sanny.nu Thema's: mindset, tutorial, how to, podcast, triggers, tips, oordeel, werk, ondernemen, ouderschap Sanny zoekt Geluk, Deze video bevat geen betaalde samenwerking. Deze vermelding is onderdeel van de ‘Social Code: YouTube’. Voor meer informatie over deze richtlijnen, ga naar <a target="_blank" href="http://desocialcode.nl’’">Klik hier</a>



DE BELLiNGA'S
DE BELLiNGA'S: ZWEMMEN iN ZWEMViJVER LOOPT UiT DE HAND … 🦎 | Bellinga Vlog #3207

Veel #BellingaFilm Kijk, Zing & Dans Plezier in NL & BE Bioscopen: DeBellinga's Pretpark Op Stelten Bioscoop Film Trailer : <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=ahEy-APcOn4&list=PL8F-O8OfidRcKIDIdSANKwHstcBJYBABw&index=17 ‘ "">Klik hier</a> HOLiDAY " ☀️ - De Bellinga’s [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=en-OupibAsw&list=PL8F-O8OfidRcKIDIdSANKwHstcBJYBABw&index=22 VIVA">Klik hier</a> (Olé Olé Olé)’ ☀️ - De Bellinga’s [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=o87jzv-2jM4&list=PL8F-O8OfidReGlnToif18oGjKn-RVq57-&index=201">Klik hier</a> “WELKOM BiJ DE SHOW” 💃 - Lucilla Bellinga [ OFFiCiAL MUSiC ViDEO] <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=jnqRRA5qfk8&list=PLRmV9fq8_3w6mXVBVQdTPwLZXmS9sCqUM&index=20">Klik hier</a> BEETJE GEK... 🤪 - Luan Bellinga [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=vRLWRv4FJuI&list=PLuTRZZSx7-QBFp2c6rl3MvikbS6oYrbHg&index=1 ABONNEER">Klik hier</a> GRATIS: ► <a target="_blank" href="http://FamilieVloggers.nl">Klik hier</a> or <a target="_blank" href="http://FamilyVloggers.com DE">Klik hier</a> BELLiNGA'S SHORTS <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/channel/UCdGZMmaaeuXiTujE6ZZLzPw Luan">Klik hier</a> Bellinga: <a target="_blank" href="http://www.youtube.com/LuanBellinga Lucilla">Klik hier</a> Bellinga: <a target="_blank" href="http://www.youtube.com/LucillaBellinga Luxy">Klik hier</a> Bellinga: <a target="_blank" href="http://youtube.com/LuxyBellinga Lucius">Klik hier</a> Bellinga: <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/channel/UCrWdeJD9-k4MRZ8_oKXX6cQ https://www.instagram.com/fara_bellinga https://www.instagram.com/daniel_bellinga https://www.instagram.com/de_bellingas_kids_official/ https://www.instagram.com/luanbellinga_12 https://www.instagram.com/lucillabellinga_15 https://www.instagram.com/luxybellinga_18 https://www.instagram.com/luciusbellinga KERST">Klik hier</a> VOOR iEDEREEN 🎄🌟 - De Bellinga’s [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=UWEF_ZW5gIo&list=PL8F-O8OfidReGlnToif18oGjKn-RVq57-&index=32">Klik hier</a> “EEN DAGJE RUILEN ” - Lucilla Bellinga met Testpiet <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=dwUw9unvDLM&list=PLRmV9fq8_3w6mXVBVQdTPwLZXmS9sCqUM&index=16 100K">Klik hier</a> & 200K FiLM BEHAALD 🤩 |“VAKANTiE OP STELTEN” <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=77Ml88_qodg&list=PL8F-O8OfidRc4W5CrHYvYU3eeEx5ftMTR&index=30">Klik hier</a> " 1000 ZONNESTRALEN " <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=qXMq3NKmjCs&list=PL8F-O8OfidRc4W5CrHYvYU3eeEx5ftMTR&index=29">Klik hier</a> " ZOMERVAKANTIE " De Bellinga's <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=7jXlaqTSIig&list=PL8F-O8OfidRc4W5CrHYvYU3eeEx5ftMTR&index=24">Klik hier</a> “IJSJES" - Lucilla Bellinga <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=iUojneKmWKw&list=PLRmV9fq8_3w6mXVBVQdTPwLZXmS9sCqUM&index=15">Klik hier</a> “ZWAARTEKRACHT” - Luan Bellinga <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=9p2jLLdYHKQ&list=PLuTRZZSx7-QARFODhSX3AaE_xUR8Xck1u&index=1 "">Klik hier</a> De Bellinga's " Vakantie Op Stelten". #BELLINGAFILM <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=OvdcGydXiDQ&list=PL8F-O8OfidRc4W5CrHYvYU3eeEx5ftMTR&index=15 Huis">Klik hier</a> Op Stelten Film: <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=RU4dfGL9K_0 "HUiS">Klik hier</a> OP STELTEN" De Bellinga's <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=u-lXEHtbevg&list=PL8F-O8OfidRfcJfRJD5OfZ4xyAeVQf1nj&index=5">Klik hier</a> “FIËSTA” - De Bellinga’s <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=HBB_1PJwB2c&list=PL8F-O8OfidRfcJfRJD5OfZ4xyAeVQf1nj&index=2">Klik hier</a> “DANSEN” - Luan Bellinga <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=dX2W1IY1OsY&list=PLuTRZZSx7-QBFp2c6rl3MvikbS6oYrbHg&index=10 “MODESHOW”">Klik hier</a> - Lucilla Bellinga <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=q79YkMYUmWc&list=PLRmV9fq8_3w6mXVBVQdTPwLZXmS9sCqUM&index=9">Klik hier</a> KERSTMiS ( als we samen zijn) - De Bellinga’s <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=1RjizzvHjr0&list=PL8F-O8OfidReKKBqzob-9jJGoXS83qq6W&index=26">Klik hier</a> MiJN ALLERBESTE VRiEND - Lucilla Bellinga & KADO <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=6-hlkG4sgKQ&list=PLRmV9fq8_3w6mXVBVQdTPwLZXmS9sCqUM&index=8">Klik hier</a> HET VERGETEN PIETJE - Luan Bellinga, Coole Piet & Danspiet <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=iAw1LyuzEu8&list=PLuTRZZSx7-QCLtMVJkl6iDeJ7Oz586X5s&index=11 "HERRiE"">Klik hier</a> - Luan Bellinga <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=YVsVQINBVRI&list=PLuTRZZSx7-QBFp2c6rl3MvikbS6oYrbHg&index=9">Klik hier</a> SAMEN DE WERELD AAN <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=XcRrK3zmLFk&list=PLRmV9fq8_3w6mXVBVQdTPwLZXmS9sCqUM&index=4">Klik hier</a> iK KAN NiET WACHTEN -Lucilla Bellinga <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=nEpNInueDbc&list=PLRmV9fq8_3w7CPjNFOtt8JGgICpw8_Co4&index=10">Klik hier</a> PANIEK OP HET KASTEEL Luan Belllinga <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=vQPSDzlYO9o BEKIJK">Klik hier</a> HiER "LUCKY LUAN” (de serie) <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/playlist?list=PLuTRZZSx7-QBM6piYOIGdVj7amABRkxXF">Klik hier</a> COWBOY (Vet Geweldig) - Luan Bellinga <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=3ebrY1ydz7s&list=PLuTRZZSx7-QBFp2c6rl3MvikbS6oYrbHg&index=6 KADOOTJES">Klik hier</a> VAN SiNT - <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=jhru3J-aNoA&list=PLuTRZZSx7-QBCXMRmNYO2zDGW1dKp5dlQ&index=6 DUiMPJE">Klik hier</a> OMHOOG <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=7YUwIcMyjyI&list=PLuTRZZSx7-QBCXMRmNYO2zDGW1dKp5dlQ&index=4 1e">Klik hier</a> vlog: <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=NYmqAznvnKQ De">Klik hier</a> Bellinga's van FamilieVloggers.nl Rolderdiep 18 8032 TM Zwolle Nederland Daniel@Bellinga.TV Fara& Daniel maken al 10j lang dagelijks vlogs. Het word dus niet "special gemaakt voor kids", maar voor ons zelf, herinneringen te kunnen opslaan voor ons & kids voor later En is niet bewust voor boven de 18 jaar en ouder gemaakt.Al onze videos voldoen volledig aan de Youtube Family and Childproof guidelines.





NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Afl. 153

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.



NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 213

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.



De nachtzoen
De Nachtzoen: Afl. 74

De meeste dromen zijn bedrog, zo luidt een oude volkswijsheid. Maar dansende kunstenaar Marianne Barmentloo maakte uit een uitzonderlijk nachtelijk avontuur op dat alles echt goedkomt.