True
Geloof.TV - TV kijken via internet, de beste Geloof tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Podcast.NL   Contact   Privacy & Cookies  

14-08-2024


Hart van Nederland
Hart van Nederland - Late Editie

Bekijk aflevering 227 van Hart van Nederland - Late Editie uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 14 augustus, 22:30 uur bij SBS6. Hart van Nederland - Late Editie is een Nieuws programma



NOS De Avondetappe
NOS De Avondetappe: Afl. 3

Live talkshow vanaf een locatie langs het parcours van de Tour de France Femmes. Aan tafel praten analisten en andere gasten na over de etappe en andere gebeurtenissen in de koers.



De Oranjezomer
De Oranjezomer

Bekijk aflevering 23 van De Oranjezomer uit seizoen 4 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 14 augustus, 21:35 uur bij SBS6. De Oranjezomer is een Amusement programma



Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

De 24-jarige Aleyna uit Druten stond op het punt te trouwen, maar overleed vorige maand in het Turkse Izmir, kort na een cosmetische operatie. Haar overlijden roept opnieuw vragen op over de veiligheid van cosmetische ingrepen in Turkije. * De spanningen in het Midden-Oosten lopen op, o.a. tussen de Libanese beweging Hezbollah en het Israëlische leger. Hezbollah is de belangrijkste groepering in Libanon. Hoe gaan ze te werk en hoe zitten ze militair in elkaar? * De vraag naar goede koffie neemt wereldwijd toe, maar goede koffie wordt schaars. En dat komt door klimaatveranderingen. Een gewas als koffie kan slecht tegen extreem weer.



De Uitsmijters
De Uitsmijters: Afl. 3

De uitsmijters doen weer een poging om de feestende jeugd in het gareel te houden. In Groningen heeft Myron tijdens een urban party zijn handen vol aan een onhandelbare dame en een vechtpartij tussen een paar patsers. Een andere vrouw is overstuur omdat ze haar vriend heeft zien vreemdgaan. In Oosterhout betrapt uitsmijter Shano een jongen op heterdaad als hij op het toilet coke snuift. In Twente is een jongeman met een ontzegging toch binnengekomen. En de ambulance moet uitrukken voor een laveloze jongen. Uitsmijters Rob en Jurjen krijgen in Rotterdam te maken met een jongen die zich verdacht gedraagt, omdat hij een joint bij zich heeft.



Nu te zien
Nu te Zien!: Afl. 28

Aan het oudste open plein van Nederland, het 's-Gravenhof in Zutphen, liggen twee bijzondere gebouwen: Musea Zutphen en De Walburgiskerk. Directeur van het Centraal Museum Bart Rutten bezoekt beide locaties in deze middeleeuwse Hanzestad. In de kerk hangt een bijzondere kaarsenkroon uit 1395, waarvan er nog maar zes in Europa te vinden zijn. In de Musea Zutphen (Museum Henriette Polak en het Stedelijk Museum Zutphen) is onder meer de tentoonstelling Waters & Meer van fotografe Robin de Puy te zien.



AFC Ajax
AFC Ajax: Dapp’re Strijders #1 - Wim (81) in actie bij Ajax Media tijdens #ajahee: ‘Heb gelijk zweet

In onze nieuwe serie Dapp’re Strijders gaat Hein voor Ajax en Ziggo op pad om aandacht te geven aan actuele maatschappelijke thema’s. In deze editie richten we ons op de verbindende rol die voetbal kan spelen bij eenzaamheid onder ouderen. Ziggo organiseert kijkavonden voor Europees voetbal bij lokale voetbalclubs om samen de liefde voor voetbal te beleven. Ben of ken jij een seniore voetballiefhebber? Meld je dan aan via supportdesupporter.nl # ►SUBSCRIBE NOW <a target="_blank" href="http://ajax.ms/subscribe ►FOLLOW">Klik hier</a> US Website: <a target="_blank" href="https://www.ajax.nl Twitter:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://twitter.com/afcajax Facebook:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://facebook.com/afcajax Instagram:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://instagram.com/afcajax TikTok:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://tiktok.com/@afcajax BeReal:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://bere.al/afcajax Threads:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.threads.net/@afcajax">Klik hier</a>





Recht op tranen
Recht op tranen: Afl. 2

JJ Malaihollo komt uit een familie van KNIL-militairen. Tijdens de oorlog wordt zijn overgrootvader door de Japanners krijgsgevangen gemaakt en als dwangarbeider aan het werk gezet. Zijn grootvader moet als kind het overgebleven gezin van voedsel voorzien. Samen met oom Freddy probeert JJ het verleden in kaart te brengen. Er is weinig bewaard, behalve een koffer met documenten. Tijdens de oorlog zit de vader van Eddy Mezach in het verzet. Hij wordt gevangen genomen door de Japanners, gemarteld en komt zwaar verminkt uit de oorlog. Eddy's vader wilde er nooit over spreken, maar hij heeft wel opgetekend wat er in de oorlog is gebeurd.



NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Afl. 162

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.







De pufclub
De pufclub: Afl. 3

Natalie vergaat tijdens de bevalling van de pijn en smeekt om een ruggenprik. Joey en Carmen laten een 3D-pretecho maken voor hun moeders, zodat de toekomstige oma's voor het eerst hun kleinkind kunnen zien. Het wordt een emotioneel samenzijn. De ouders van Chris komen twee weken voor de uitgerekende datum overgevlogen uit Curaçao om ze te helpen bij de laatste loodjes van de zwangerschap. Janna gaat naar een spirituele zwangerschapsretraite en Pascal hoopt bij de vaderschapscursus nog wat extra kennis op te doen voor de bevalling. Aline is bang dat er in de laatste fase van de zwangerschap toch nog wat misgaat met dit kindje.



EnzoKnol
EnzoKnol: VLOG 4000: BEHIND THE SCENES!

Knolpower kledinglijn ➜ <a target="_blank" href="http://bit.ly/Knolpowerkleding Vorige">Klik hier</a> video: Abonneer op dit kanaal: <a target="_blank" href="http://bit.ly/AbonneerEnzoKnol Ik">Klik hier</a> speel ook games! Die kan je hier vinden ➜ <a target="_blank" href="http://bit.ly/EnzoKnolYoutube ▬ Mijn">Klik hier</a> naam is Enzo Knol en ik upload elke dag om 4 uur een vlog! Abonneer je op mijn kanaal zodat je alles kan bekijken wat ik mee maak: <a target="_blank" href="http://bit.ly/AbonneerEnzoKnol ▬ Volg">Klik hier</a> me op: Instagram: <a target="_blank" href="http://bit.ly/InstagramEnzoKnol ▬ ⇩">Klik hier</a> Alle afspeellijsten ⇩ ↪ EnzoKnol Vlogs 2601 t/m 2800: <a target="_blank" href="http://bit.ly/2601--2800 ↪">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 2401 t/m 2600: <a target="_blank" href="http://bit.ly/2401-2600 ↪">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 2201 t/m 2400: <a target="_blank" href="http://bit.ly/2201-2400 ↪">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 2001 t/m 2200: <a target="_blank" href="http://bit.ly/2001-2200 ↪">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 1801 t/m 2000: <a target="_blank" href="http://bit.ly/1801-2000 ↪">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 1601 t/m 1800: <a target="_blank" href="http://bit.ly/vlog1601-1800 ↪">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 1401 t/m 1600: <a target="_blank" href="http://bit.ly/vlog1401-1600 ↪">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 1201 t/m 1400: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Vlog1201--1400 ↪">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 1001 t/m 1200: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Vlog1001-1200 ↪">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 801 t/m 1000: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Vlog801-1000 ↪">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 601 t/m 800: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Vlogs601-800 ↪">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 401 t/m 600: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Vlogs401-600 ↪">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 201 t/m 400: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Vlog201-400 ↪">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 1 t/m 200: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Vlogs1-200 ↪">Klik hier</a> Minecraft Seizoen 3: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Seizoen-3 ↪">Klik hier</a> Minecraft Seizoen 2: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Seizoen2 ↪">Klik hier</a> Minecraft Seizoen 1: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Seizoen-1 ↪">Klik hier</a> Minecraft mini games: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Minecraftminigames ↪">Klik hier</a> EnzoKnol Meetings: <a target="_blank" href="http://bit.ly/EnzoKnolTour ▬ Enzo">Klik hier</a> Knol staat onder toezicht van het Commissariaat voor de Media. ▬ #knolpower Dikke vette peace ✌



NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 227

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



KvWeetjes
KvWeetjes: Afl. 11

Echte traditionele balsamico moet minstens 12 jaar rijpen en vind je niet voor minder dan 50 euro voor 100 ml. Gek genoeg kun je in de supermarkt een fles balsamico kopen voor een paar euro. Hoe zit dat?



Het klokhuis
Het Klokhuis: Afl. 4779

Honderden jaren was Nederland de baas in grote delen van wat we nu kennen als Indonesië. Janouk gaat vierhonderd jaar terug in de tijd en ziet hoe Nederland delen van het eilandenrijk met geweld veroverde. Veel Indonesiërs wilden een eigen land. In augustus 1945, kort na het einde van de Tweede Wereldoorlog, riep Indonesië de onafhankelijkheid uit. Janouk ziet wat voor oorlogen er nodig waren voordat Indonesië eindelijk een eigen land werd, en hoe deze tijd hier in Nederland wordt herdacht. In de sketch zien we hoe Nederlandse kolonisten zichzelf heel erg beschaafd vinden, maar zijn ze dat ook?





Noord-Zuid-Oost-West
Noord-Zuid-Oost-West: Afl. 95

In Buitenkans gaat ecoloog Piet Bremer op zoek naar natuur in de stad. Natuur en Milieu Overijssel stimuleert projecten waarbij de natuur meer ruimte krijgt en de biodiversiteit wordt versterkt. In Roeg! deze keer: een struintocht met boswachter Evert Thomas door de Holmers. Dit stuk natuur is aan zijn lot overgelaten en wordt niet beheerd.



EenVandaag
EenVandaag: Afl. 194

Nederland is totaal niet voorbereid op een luchtaanval, zeggen experts: 'Alles is verwaarloosd' * Kans op sociale huurwoning groter door 'woningdelen', maar weinig huizenzoekers zien dit echt zitten * Steeds meer burgemeesters worden bedreigd: zorgen om ondermijning van openbaar bestuur * Internationaal arrestatiebevel uitgevaardigd tegen Oekraïner om aanslag op gasleiding Nord Stream



NOS Journaal Regio
NOS Journaal Regio: Afl. 162

Regionaal nieuws met landelijke uitstraling, gemaakt door de NOS en de regionale omroepen.



FORMULA 1
FORMULA 1: The Mind-Blowing Science Behind F1 Helmet Cameras 🤯

In this segment, we take a look at how F1's iconic helmet cameras work. For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="https://www.Formula1.com Follow">Klik hier</a> F1®: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/F1 https://www.facebook.com/Formula1/ https://www.twitter.com/F1 https://www.twitch.tv/formula1 https://www.tiktok.com/@f1 #F1">Klik hier</a>



RoddelPraat
RoddelPraat: StukTV stopt & Dave Roelvink en Marijn Kuipers uitlachen

Jan Roos en Dennis Schouten zijn terug van vakantie. StukTV gaat ermee stoppen en Dave Roelvink en Marijn Kuipers hebben nu een relatie. Ook gaat het over buurman Milco Hemme Zorg dat RoddelPraat kan blijven bestaan en krijg iedere week een exclusieve, fantastische extra uitzending in je mail: <a target="_blank" href="https://roddelpraat.backme.org Check">Klik hier</a> onze nieuwe webshop: <a target="_blank" href="https://roddelpraat.shop Tot">Klik hier</a> volgende week! #roddelpraat #janroos #dennisschouten



Gio
Gio: ZO KOMT ONZE BABYKAMER ERUIT TE ZIEN! 3D DESIGN!😍👶🏼

♦ Bedankt voor het kijken naar deze video! Bekijk hier mijn TRUIEN EN NOG MEER VETTE DINGEN: <a target="_blank" href="http://www.gioxl.nl -">Klik hier</a> Abonneer voor meer plezier: <a target="_blank" href="http://bit.ly/AbonneerGXL ♦">Klik hier</a> Mij dagelijks volgen? Neem een kijkje hier: - Instagram: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/gio/ ♦">Klik hier</a> Fanmail opsturen? Straat: Plantageweg 17b (Pico Bello) Plaats: Alblasserdam Postcode: 2951GN Ik ben Giovanni en ik probeer het publiek op YouTube te entertainen met video's! Al mijn video's zijn in 1080p, dat betekent dus HD! Ik upload video's als verhalen over levensgebeurtenissen, vlogs en allerlei challenges en random dingen. Reizen en vloggen vind ik het leukste om te doen. Ik upload ook veel video's met mijn familie, want dat wordt altijd goed ontvangen. Elke dag om 17:30 kan jij een video verwachten.



Het verborgen eiland
Het Verborgen Eiland: Afl. 38

De kinderen zijn bang omdat hun ouders gevangen zijn genomen door Raptor. Isis roept Ritsaert met de speciale noodroep. Michiel ontdekt hoe de koepel om het eiland werkt. Jip en Anne sluipen de bunker in om hun ouders te zoeken.



Skûtsje Journaal
Skûtsje Journaal: Afl. 10

Aandacht voor het skûtsjesilen. Er zijn wedstrijdverslagen en reportages te zien van het SKS Skûtsjesilen in Friesland.



MeisjeDjamila
MeisjeDjamila: TAFFY TAILS: IS DIT RAINBOW FRIENDS 3? - ONTSNAPPEN UIT DE SNOEP FABRIEK (Goed Einde)

Deze snoep fabriek maakt fruitella achtige snoepjes, maar het blijkt helemaal geen goede fabriek te zijn. Daarom moeten we het sluiten! Alleen zijn ze het daar niet helemaal mee eens... 𝘽𝙀𝙎𝙏𝙀𝙇 𝙢𝙞𝙟𝙣 𝙗𝙤𝙚𝙠 𝙈𝙄𝙇𝘼 𝙚𝙣 𝙙𝙚 𝙈𝘼𝙂𝙄𝙎𝘾𝙃𝙀 𝘿𝙍𝙊𝙈𝙀𝙉𝙑𝘼𝙉𝙂𝙀𝙍 ➭ <a target="_blank" href="https://partner.bol.com/click/click?p=2&t=url&s=1358498&f=TXL&url=https%3A%2F%2Fwww.bol.com%2Fnl%2Fnl%2Fp%2Fmila-en-de-magische-dromenvanger%2F9300000168513624%2F&name=Mila%20en%20de%20magische%20dromenvanger%20(limited%20glow ↑">Klik hier</a> ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ 𝙤𝙫𝙚𝙧 𝙝𝙚𝙩 𝙗𝙤𝙚𝙠 » Mila is jarig en krijgt een dromenvanger van haar tante! Wat blijkt? Dat deze magisch is en Mila op grote avonturen stuurt in haar dromen » Het boek is NU beschikbaar ⋆ Snapchat: meisje.djamila ⋆ TikTok: DjamilaLy ⋆ Insta: @MeisjeDjamila * <a target="_blank" href="http://www.djamilaonline.nl ➭">Klik hier</a> Iedere 𝙑𝙍𝙄𝙅𝘿𝘼𝙂, 𝙒𝙊𝙀𝙉𝙎𝘿𝘼𝙂 en 𝙕𝙊𝙉𝘿𝘼𝙂 een nieuwe video op mijn kanaal 𝙙𝙞𝙨𝙘𝙡𝙖𝙞𝙢𝙚𝙧 Deze video bevat geen betaalde samenwerking of gekregen producten. Alle meningen zijn mijn persoonlijke uitingen en niet beïnvloed door andere partijen. Deze vermelding is onderdeel van de Social Code: YouTube. Check <a target="_blank" href="https://desocialcode.nl">Klik hier</a> voor meer info.



De rijdende rechter
De rijdende rechter: Meneer Ruud van der Leek woont al ruim 22 jaar in een appartement in een villa

Meneer Ruud van der Leek woont al ruim 22 jaar in een appartement in een villa in Bloemendaal. Hij woont er prima. Een jaar of drie geleden komt mevrouw Selam een verdieping lager schuin onder hem wonen. Mevrouw is gevlucht uit Eritrea en ze kookt graag. Dat vindt meneer Van der Leek op zich niet erg, maar hij ervaart vanaf het begin geuroverlast, door het gebruik van de vele kruiden en specerijen die ze in haar gerechten gebruikt. Soms is de overlast zelfs zo erg, dat hij er 's nachts wakker van wordt. Hoezeer meneer ook aandringt op een onderzoek of er wellicht een lek in de woning kan zijn, de woningbouw wil daar niet aan.





PSV
PSV: Een terugblik op de 73e editie van de Otten Innovation Cup! 🔙

Een kijkje bij de Otten Innovation Cup van vorig jaar. ►SUBSCRIBE NOW <a target="_blank" href="https://psv.media/2KXaA6m ►Turn">Klik hier</a> on notifications (Hit the bell!) ►FOLLOW US Twitter: <a target="_blank" href="http://twitter.com/psv">Klik hier</a> Facebook: <a target="_blank" href="http://facebook.com/psv Instagram:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://instagram.com/psv">Klik hier</a> Snapchat: <a target="_blank" href="https://www.snapchat.com/add/psv TikTok:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.tiktok.com/@psv">Klik hier</a>



NOS Journaal
NOS Journaal: Afl. 204

Met het laatste nieuws en de weersverwachting.



vThorben
vThorben: MEGA veel Geluk Bij De BRAWL PASS! (Alles Claimen)

Bedankt voor het kijken naar MEGA veel Geluk Bij De BRAWL PASS! (Alles Claimen) Ik ben Thorben, beter bekend als "vThorben" en ik upload dagelijks een gaming video om 16:30 uur. Abonneer en zet het belletje aan om niets te missen! Gebruik mijn Support a Creator Code! Fortnite: vThorben (ad) Business: vthorben@4alllevels.com Social Media: Instagram: <a target="_blank" href="https://instagram.com/vthorben Twitter:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://twitter.com/vThorben">Klik hier</a>



EnzoKnol
EnzoKnol: 40 BIZARRE OPDRACHTEN BINNEN 24 UUR! #4000 & #4001

Knolpower kledinglijn ➜ <a target="_blank" href="http://bit.ly/Knolpowerkleding Vorige">Klik hier</a> video: Abonneer op dit kanaal: <a target="_blank" href="http://bit.ly/AbonneerEnzoKnol Ik">Klik hier</a> speel ook games! Die kan je hier vinden ➜ <a target="_blank" href="http://bit.ly/EnzoKnolYoutube ▬ Mijn">Klik hier</a> naam is Enzo Knol en ik upload elke dag om 4 uur een vlog! Abonneer je op mijn kanaal zodat je alles kan bekijken wat ik mee maak: <a target="_blank" href="http://bit.ly/AbonneerEnzoKnol ▬ Volg">Klik hier</a> me op: Instagram: <a target="_blank" href="http://bit.ly/InstagramEnzoKnol ▬ ⇩">Klik hier</a> Alle afspeellijsten ⇩ ↪ EnzoKnol Vlogs 2601 t/m 2800: <a target="_blank" href="http://bit.ly/2601--2800 ↪">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 2401 t/m 2600: <a target="_blank" href="http://bit.ly/2401-2600 ↪">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 2201 t/m 2400: <a target="_blank" href="http://bit.ly/2201-2400 ↪">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 2001 t/m 2200: <a target="_blank" href="http://bit.ly/2001-2200 ↪">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 1801 t/m 2000: <a target="_blank" href="http://bit.ly/1801-2000 ↪">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 1601 t/m 1800: <a target="_blank" href="http://bit.ly/vlog1601-1800 ↪">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 1401 t/m 1600: <a target="_blank" href="http://bit.ly/vlog1401-1600 ↪">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 1201 t/m 1400: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Vlog1201--1400 ↪">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 1001 t/m 1200: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Vlog1001-1200 ↪">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 801 t/m 1000: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Vlog801-1000 ↪">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 601 t/m 800: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Vlogs601-800 ↪">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 401 t/m 600: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Vlogs401-600 ↪">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 201 t/m 400: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Vlog201-400 ↪">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 1 t/m 200: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Vlogs1-200 ↪">Klik hier</a> Minecraft Seizoen 3: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Seizoen-3 ↪">Klik hier</a> Minecraft Seizoen 2: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Seizoen2 ↪">Klik hier</a> Minecraft Seizoen 1: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Seizoen-1 ↪">Klik hier</a> Minecraft mini games: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Minecraftminigames ↪">Klik hier</a> EnzoKnol Meetings: <a target="_blank" href="http://bit.ly/EnzoKnolTour ▬ Enzo">Klik hier</a> Knol staat onder toezicht van het Commissariaat voor de Media. ▬ #knolpower Dikke vette peace ✌



PSV
PSV: ☠️

Van dit programma is geen informatie beschikbaar



FORMULA 1
FORMULA 1: LIVE: Dutch Grand Prix Post-Race Show

Watch the Post-Race Show for the 2024 Dutch Grand Prix. For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="http://www.Formula1.com">Klik hier</a> Follow F1®: <a target="_blank" href="http://www.instagram.com/F1">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.facebook.com/Formula1">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://www.twitter.com/F1">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.twitch.tv/formula1">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.tiktok.com/@f1">Klik hier</a> #F1 #DutchGP



FORMULA 1
FORMULA 1: LIVE: Dutch Grand Prix Build-Up and Drivers Parade

Catch up with the drivers before the 2024 Dutch Grand Prix! For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="http://www.Formula1.com">Klik hier</a> Follow F1®: <a target="_blank" href="http://www.instagram.com/F1">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.facebook.com/Formula1">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://www.twitter.com/F1">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.twitch.tv/formula1">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.tiktok.com/@f1">Klik hier</a> #F1 #DutchGP



Tussen kunst en kitsch
Tussen Kunst en Kitsch: Afl. 10

Expert Willem Jan Hoogsteder laat in het Mauritshuis werk zien van schilder Jacob de Wit en andere voorbeelden van trompe-l'oeil. Ook neemt hij een kijkje in Den Haag bij Jan Berghuis, die meesterschilder van de illusies is. In Het Louwman Museum krijgt Willem Jan een schilderij met engelen van Jacob de Wit onder ogen. Het komt uit het ouderlijk huis van de huidige eigenaar. Hoeveel is de 'ideale kerstkaart' waard?



NOS Tour de France
NOS Tour de France: Afl. 4

Liveverslag van de 4e etappe voor vrouwen. Een rit over 122.7 km van Valkenburg naar Luik.





AFC Ajax
AFC Ajax: 🎙️  LIVE 14:15 | Persconferentie Francesco Farioli en Steven Berghuis | Ajax - Panathinaik

Francesco Farioli en Steven Berghuis schuiven woensdagmiddag aan voor de persconferentie in aanloop naar het thuisduel met Panathinaikos. Het persmoment begint om 14:15 uur en is live te volgen. ►SUBSCRIBE NOW <a target="_blank" href="http://ajax.ms/subscribe ►FOLLOW">Klik hier</a> US Website: <a target="_blank" href="https://www.ajax.nl Twitter:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://twitter.com/afcajax Facebook:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://facebook.com/afcajax Instagram:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://instagram.com/afcajax TikTok:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://tiktok.com/@afcajax">Klik hier</a>



Hoelahoep
Hoelahoep: Vrolijk en stoer programma voor kinderen van 3 tot 5 jaar

Vrolijk en stoer programma voor kinderen van 3 tot 5 jaar. De buurvrouw oefent op haar piano maar ze kan zichzelf niet goed horen want Hoep is aan het timmeren. Ze gaat naar buiten en roept over de schutting: 'Doe eens wat zachter!' Maar dan valt ze! Ze heeft ontzettendel pijn aan haar been. Het been is gebroken. Daar moet snel gips omheen!







NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 226

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Afl. 162

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.







De nachtzoen
De Nachtzoen: Afl. 85

De gebeurtenissen die Diederik de Geus meemaakte als politieagent zijn hem niet in de koude kleren gaan zitten. Na lang ploeteren kwam op een dag onvermijdelijk het moment van het einde aan de rek.