True
Geloof.TV - TV kijken via internet, de beste Geloof tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Podcast.NL   Contact   Privacy & Cookies  

14-09-2024






NOS Studio Sport
NOS Studio Sport: Afl. 31

Livebeelden en/of samenvattingen van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van de dag, met interviews en reportages.



Opening Night
Opening Night: Afl. 1

Opening Night belooft een spetterend optreden te worden, vol ritme en energie, met muziek van bekende componisten als Strauss en Stravinsky. Het Concertgebouworkest strijkt neer in het Nelson Mandelapark in Amsterdam-Zuidoost. Daarmee trapt het orkest het nieuwe concertseizoen af, met niemand minder dan dirigent Andrés Orozco-Estrada en een speciale gastrol voor sor.







Hart van Nederland
Hart van Nederland - Late Editie

Bekijk aflevering 258 van Hart van Nederland - Late Editie uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 14 september, 22:30 uur bij SBS6. Hart van Nederland - Late Editie is een Nieuws programma



Ondergrondse Sporen
Ondergrondse Sporen: Afl. 3

Atlanta, de stad van Martin Luther King. Is zijn strijd voor gelijke burgerrechten gestreden? Martijn en Finbarr bezoeken een dienst in de Vision Church. Daar ontmoeten ze lhbtiq+-activist Tracey, die strijdt voor de burgerrechten van transmensen. Ze onderzoeken in Jackson, Mississippi, de rol van de Freedom Riders, een groep witte en zwarte studenten die in de jaren 60 met bussen door het zuiden van de VS trok om de rassenscheiding te bestrijden. Ze werden met grof geweld uiteengeslagen. Een generatie terug marcheerde de Klu Klux Klan nog door de zwarte wijken van Selma, Alabama. Hoe is het nu met de verhoudingen tussen zwart en wit?





The Connection
The Connection: Afl. 1

Musicalsterren Nyassa Alberta, Thomas Cammaert en Nandi van Beurden gaan de strijd met elkaar aan.



Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

Het nieuwe kabinet presenteerde gisteren zijn regeerprogramma. Op het gebied van woningbouw zijn de plannen ambitieus: jaarlijks moeten er 100.000 huizen bij komen. Hoe haalbaar zijn deze plannen? Te gast is Arno Visser, voorzitter van brancheorganisatie Bouwend Nederland. * Volgens een Europese richtlijn moeten lidstaten alle vluchtelingen uit Oekraïne bescherming bieden, maar de Hongaarse regering maakt sinds kort onderscheid: vluchtelingen uit 'veilig' gebied krijgen geen steun meer. * Het is een probleem dat het kabinet met voorrang wil aanpakken: het overvolle elektriciteitsnet. De laatste tijd groeit ook de interesse in thuisbatterijen.



PSV
PSV: 🥹❤️

Van dit programma is geen informatie beschikbaar





PSV
PSV: INTERVIEWS | Matteo Dams reageert op reacties fans 😁📲

Interviews na de wedstrijd PSV - N.E.C. ►SUBSCRIBE NOW <a target="_blank" href="https://psv.media/2KXaA6m ►Turn">Klik hier</a> on notifications (Hit the bell!) ►FOLLOW US Twitter: <a target="_blank" href="http://twitter.com/psv">Klik hier</a> Facebook: <a target="_blank" href="http://facebook.com/psv Instagram:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://instagram.com/psv">Klik hier</a> Snapchat: <a target="_blank" href="https://www.snapchat.com/add/psv TikTok:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.tiktok.com/@psv">Klik hier</a>



PSV
PSV: Trots team 😍

Van dit programma is geen informatie beschikbaar





So Help Me Todd
So Help Me Todd

Margaret en Todd nemen een zaak aan over een moord die te zien was op live lokaal ochtendnieuws. Ook denken ze na over hun werkrelatie, nadat Todd besluit zijn eigen privédetectivebedrijf te openen.



Het Nieuwe Land
Het Nieuwe Land: Afl. 3

Huub ontdekt hoe de selectieprocedure sporen heeft achtergelaten die ook in latere generaties doorwerken. Eva neemt hem mee naar een plek waar heel duidelijk te zien is dat een andere visie geen garantie is voor succes, terwijl Huub in de jongste polder een onverwachte boomgaard aantreft. En wat is er gebeurd met de vijfde polder die Lely in gedachten had?



Beste Zangers
Beste Zangers: Afl. 1

Karin Bloemen trapt af als hoofdgast. De kleinkunstenares, cabaretière, comédienne maar vooral zangeres zit al meer dan 40 jaar in het vak. Haar collega-muzikanten zijn diep in haar ruime repertoire gedoken om Karin te verrassen.



Face to Face
Face to Face:

Holger wil snel uitzoeken met wie Markus een geheime afspraak heeft, maar hij wordt tegengehouden door politiecommissaris Richard. Die wil met Markus praten, want de politie kan bewijzen dat er een link is tussen hem en Christina's moordenaar. Richard heeft de beveiligingsbeelden uit het restaurant nodig.





Blauw bloed
Blauw Bloed: Afl. 21

Vooruitblik op Prinsjesdag. Met stijlmeester Bodo Breg kijken we naar de mode: welke jurken spanden de afgelopen twintig jaar de kroon? Ook duiken we in de geschiedenis van de Glazen Koets. Waar komt dit rijtuig vandaan?



NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Afl. 37

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



PSV
PSV: Vamos Walter! 👐

Van dit programma is geen informatie beschikbaar





Bommetje!
Bommetje!: Afl. 19

Acht duo's, bestaande uit pubers met één van hun ouders, nemen het tegen elkaar op om uiteindelijk de hoogst mogelijke vlucht, vrije val en enorme plons in het water te maken: Bommetje!





Kassa
Kassa: Afl. 18

De wereld van datingfraude wordt belicht, met het groeiende fenomeen 'pig butchering,' dat slachtoffers met grote financiële en emotionele schade achterlaat. Daarnaast worden de verwachte problemen bij de NS besproken: meer vertragingen, uitval van treinen en een forse prijsstijging. Reizigers raken gefrustreerd. Gaat de NS de kant op van het Duitse rampscenario, of richting het succesvolle model van Zwitserland?



Pauls Social Club
Pauls Social Club: Afl. 2

Paul de Leeuw verwelkomt mensen met en zonder verstandelijke beperking om samen de week door te nemen. Bijzondere mensen krijgen een podium en er zijn optredens van artiesten onder begeleiding van huisband Wimpie & de Domino's. Ook achter de schermen wordt meegewerkt.



FORMULA 1
FORMULA 1: Alex Albon's Crucial Q3 Mistake 😳

Have you ever seen anything like this in Formula 1? Alex Albon leaves the pits with his airbox fan still attached. For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="https://www.Formula1.com Follow">Klik hier</a> F1®: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/F1 https://www.facebook.com/Formula1/ https://www.twitter.com/F1 https://www.twitch.tv/formula1 https://www.tiktok.com/@f1 #F1">Klik hier</a> #AzerbaijanGP





NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 258

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



Zin in morgen
Zin in morgen: Afl. 20

Nienke zeilt al haar hele leven. Ze vertelt over de bijzondere band die ze met de zee heeft. Een aantal jaar geleden viel ze droog op het wad met haar schip en vond daar een jerrycan met oliehoudend afvalwater. Niet veel later doet ze een belofte aan de zee: een keer per maand plastic rapen. Anita helpt haar een handje. Op het vasteland doet de 21-jarige Thijmen ook zijn best om impact te maken door een goede gastheer te zijn in een woonzorgcentrum in Amersfoort. Wat begon als een vakantiebaan is uitgegroeid uit tot een vriendschappelijk en feestelijk samenzijn met de bewoners.



FORMULA 1
FORMULA 1: Charles Leclerc Takes Pole In Baku Again 🤩

For an incredible fourth consecutive year, Charles Leclerc qualifies P1 for the Azerbaijan Grand Prix. For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="https://www.Formula1.com Follow">Klik hier</a> F1®: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/F1 https://www.facebook.com/Formula1/ https://www.twitter.com/F1 https://www.twitch.tv/formula1 https://www.tiktok.com/@f1 #F1">Klik hier</a> #AzerbaijanGP



EenVandaag
EenVandaag: Afl. 221

Vraagtekens bij de uitvoerbaarheid van het asielbeleid door kabinet-Schoof * Ierland krijgt 14 miljard van Apple: wat gaan ze ermee doen? * Hoe de Nederlandse marine ruzie kreeg met China * De dreiging van dictators die samenwerken



Proefkonijnen
Proefkonijnen: Afl. 3

Jurre en Sahil testen of je lekkere koekjes kunt maken van de moederkoek van de net bevallen Emma Wortelboer. Met Wetensgappie Amal Taibi komen ze erachter of je écht kunt stikken van stikstof en ze laten zien hoe het eruit ziet als je een gummibeer laat exploderen. In 'Glijdt 't?' hebben ze conditioner op de glibberbaan.



Lachen om Home Video's
Lachen om Home Video&#39;s

Bekijk aflevering 37 van Lachen om Home Video&#39;s uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 14 september, 18:30 uur bij SBS6. Lachen om Home Video&#39;s is een Amusement programma en is geschikt voor alle leeftijden



FORMULA 1
FORMULA 1: Drivers React After Qualifying | 2024 Azerbaijan Grand Prix

For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="https://www.Formula1.com Follow">Klik hier</a> F1®: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/F1 https://www.facebook.com/Formula1/ https://www.twitter.com/F1 https://www.twitch.tv/formula1 https://www.tiktok.com/@f1 #F1">Klik hier</a>



Ik Mis Je
Ik mis je: Afl. 53

De zussen Anneliese en Corry groeien op in een warm nest. Als hun vader begint te vertellen over zijn oorlogstrauma, gaat ook moeder schrijven over haar herinneringen aan de oorlog. Operatie Market Garden weet ze zich nog levendig te herinneren en alles wordt met hulp van haar dochters gedocumenteerd. De moeder-dochterrol was in de relatie tussen Liane Koelewijn en haar moeder soms omgedraaid. Haar moeder worstelt in haar leven met depressies en haar gezondheid. In de laatste periode van haar leven bloeit er iets open tussen haar moeder en Liane.





EO Metterdaad
EO Metterdaad: Afl. 41

In de gevangenis in Paramaribo zitten Nederlanders vast die nauwelijks bezoek krijgen. De 70-jarige Wil wil daar iets aan veranderen. Ze bezoekt namens stichting Epafras Nederlanders die daar vastzitten. Het werk is vaak verdrietig, maar dat weerhoudt Wil er niet van om ermee door te gaan.



Pokerface
Pokerface: Afl. 3

Te gast: Niek Roozen en Stefania Liberakakis.





NOS Journaal
NOS Journaal: Afl. 36

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.



FORMULA 1
FORMULA 1: Franco Colapinto Celebrates Q3 With Mum 🥰

Franco Colapinto made it to the top 10 in just his second F1 qualifying session, and Mum was right on hand to congratulate him. For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="https://www.Formula1.com Follow">Klik hier</a> F1®: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/F1 https://www.facebook.com/Formula1/ https://www.twitter.com/F1 https://www.twitch.tv/formula1 https://www.tiktok.com/@f1 #F1">Klik hier</a> #AzerbaijanGP



Socutera
Socutera: Afl. 37

Fonds Kind & Handicap zet zich in voor kinderen en jongeren met een handicap of chronische ziekte. Door bijvoorbeeld aangepast vervoer, hulpmiddelen en evenementen. Zodat ieder kind kan meedoen!



Dierendokter in het wild
Dierendokter in het wild: Afl. 2

Dierenarts Maaike wordt opgeroepen door een boer die in de omgeving woont: hij heeft een cheeta gevangen die zijn koeien wilde aanvallen. Aan Maaike om dit op te lossen. En er wordt een piepjonge oryx, een kleine antilope, in haar kliniek gebracht. Het dier heeft een gewonde poot. Maaike zorgt ervoor dat hij weer gezond wordt.





Nederland zingt
Nederland Zingt: Afl. 22

Samenzang vanuit Katwijk aan Zee met prachtige psalmen en gezangen, die al generaties lang gezongen worden. Door alles heen blijft Gods trouw een houvast voor de mensheid.



FORMULA 1
FORMULA 1: Charles Leclerc’s Pole Lap | 2024 Azerbaijan Grand Prix | Pirelli

Ride on board with Charles Leclerc as he extends his lead at the top of the timing tower in Q3, clinching a fourth consecutive pole position in Baku. For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="https://www.Formula1.com Follow">Klik hier</a> F1®: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/F1 https://www.facebook.com/Formula1/ https://www.twitter.com/F1 https://www.twitch.tv/formula1 https://www.tiktok.com/@f1 #F1">Klik hier</a> #AzerbaijanGP





De eerste keer
De eerste keer: Afl. 2

De eerste middelbare schooldag is voor iedereen spannend. Kaj staat met zijn regenpak meteen voor schut op school. Shirley raakt totaal verdwaald in haar gigantische schoolgebouw. Lena mag van haar vader geen croptop aan naar haar eerste schooldag. Omars moeder komt opeens in de klas opdagen. Benjamin wil zichzelf ziek melden, maar daar is zijn moeder het absoluut niet mee eens.



vThorben
vThorben: Raad De HYPERCHARGE! #brawlstars

Bedankt voor het kijken naar Raad De HYPERCHARGE! #brawlstars Ik ben Thorben, beter bekend als "vThorben" en ik upload dagelijks een gaming video om 16:30 uur. Abonneer en zet het belletje aan om niets te missen! Gebruik mijn Support a Creator Code! Fortnite: vThorben (ad) Business: vthorben@4alllevels.com Social Media: Instagram: <a target="_blank" href="https://instagram.com/vthorben Twitter:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://twitter.com/vThorben">Klik hier</a>



Gio
Gio: VANAF VANDAAG GAAT ALLES VERANDEREN..

♦ Bedankt voor het kijken naar deze video! Bekijk hier mijn TRUIEN EN NOG MEER VETTE DINGEN: <a target="_blank" href="http://www.gioxl.nl -">Klik hier</a> Abonneer voor meer plezier: <a target="_blank" href="http://bit.ly/AbonneerGXL ♦">Klik hier</a> Mij dagelijks volgen? Neem een kijkje hier: - Instagram: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/gio/ ♦">Klik hier</a> Fanmail opsturen? Straat: Plantageweg 17b (Pico Bello) Plaats: Alblasserdam Postcode: 2951GN Ik ben Giovanni en ik probeer het publiek op YouTube te entertainen met video's! Al mijn video's zijn in 1080p, dat betekent dus HD! Ik upload video's als verhalen over levensgebeurtenissen, vlogs en allerlei challenges en random dingen. Reizen en vloggen vind ik het leukste om te doen. Ik upload ook veel video's met mijn familie, want dat wordt altijd goed ontvangen. Elke dag om 17:30 kan jij een video verwachten.



De verandering
De Verandering: Afl. 23

Al eerder deed Matthijn Doekes zijn verhaal over zijn trauma's en suïcidaliteit. Hoe kijkt hij daar nu op terug en welke schokkende gebeurtenis heeft zich recent nog voorgedaan?



Zapp Detective
Zapp detective: Marije en Harvey gaan op zoek naar het verstopte geld in het kasteel.

Marije en Harvey gaan op zoek naar het verstopte geld in het kasteel. Raïsha is klaar met het bottelen van de olijfolie. Als de groep gaat proeven, blijkt deze te zijn vergiftigd. Marije is er erg ziek van geworden.



De Grote Tuinverbouwing
De Grote Tuinverbouwing

Het team gaat aan de slag bij Raoul en Tanya in Zevenhuizen. Hun huis is net opgeleverd, dus er moet nog veel gebeuren. De tuin is klein, maar Ivo gaat hier de uitdaging voor een mediterrane sfeer graag aan. Djamilla start dit keer in een nog lege woonkamer en ook zij zal met de mediterrane sfeer aan de slag gaan. De kleuren crème en wit zullen de boventoon voeren in de woonkamer. Het eindresultaat overtreft de verwachtingen van Raoul en Tanya.



FORMULA 1
FORMULA 1: F2 Sprint Race Highlights | 2024 Azerbaijan Grand Prix

The best bits of Formula 2's 21-lap street fight around Baku City Circuit! For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="https://www.Formula1.com Follow">Klik hier</a> F1®: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/F1 https://www.facebook.com/Formula1/ https://www.twitter.com/F1 https://www.twitch.tv/formula1 https://www.tiktok.com/@f1 #F2">Klik hier</a> #RoadToF1 #AzerbaijanGP



PSV


FORMULA 1
FORMULA 1: Qualifying Highlights | 2024 Azerbaijan Grand Prix

A thrilling hour of qualifying at Baku City Circuit has set our grid for Sunday's Grand Prix. Relive Lando Norris' shock Q1 exit, big performances from Franco Colapinto and Sergio Perez, and yet another Baku pole for Charles Leclerc. For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="https://www.Formula1.com Follow">Klik hier</a> F1®: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/F1 https://www.facebook.com/Formula1/ https://www.twitter.com/F1 https://www.twitch.tv/formula1 https://www.tiktok.com/@f1 #F1">Klik hier</a> #AzerbaijanGP



Fryslân dok
Fryslân DOK: Afl. 37

Tachtig jaar nadat een vliegtuig met drie Britse soldaten neerstortte, wordt er een zoektocht georganiseerd in het IJsselmeer. Het is een hele operatie, zowel technisch als emotioneel.





FORMULA 1
FORMULA 1: FP3 Highlights | 2024 Azerbaijan Grand Prix

Catch all the key moments from the final running before Baku in practice, as George Russell fought back from issues with his car to go fastest overall, and Ollie Bearman found the wall in his Haas. For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="https://www.Formula1.com Follow">Klik hier</a> F1®: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/F1 https://www.facebook.com/Formula1/ https://www.twitter.com/F1 https://www.twitch.tv/formula1 https://www.tiktok.com/@f1 #F1">Klik hier</a> #AzerbaijanGP





Sterren NL Top 25
Sterren NL Top 25: Afl. 37

Overzicht van de populairste Nederlandstalige hits. Met clips van de nieuwkomers, snelste stijgers, de nummer 1 en de nieuwe Sterren NL Paradeplaat. Ook gaan we terug in de Top 25 met een clip uit het verleden.



PSV
HISTORIE 📺 | Terug naar het PSV van Fred Rutten #PSVNEC

Tijdens de historische voorbeschouwing op PSV - N.E.C. gaan we terug naar het jaar 2010. ►SUBSCRIBE NOW <a target="_blank" href="https://psv.media/2KXaA6m ►Turn">Klik hier</a> on notifications (Hit the bell!) ►FOLLOW US Twitter: <a target="_blank" href="http://twitter.com/psv">Klik hier</a> Facebook: <a target="_blank" href="http://facebook.com/psv Instagram:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://instagram.com/psv">Klik hier</a> Snapchat: <a target="_blank" href="https://www.snapchat.com/add/psv TikTok:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.tiktok.com/@psv">Klik hier</a>





Feyenoord
London STORIES 🇬🇧 | Training camp Feyenoord Vrouwen 1

Feyenoord Vrouwen 1 is terug op Nederlandse bodem. De 22 speelsters en staf belegde een trainingskamp in Londen, waar het onder andere twee oefenwedstrijden heeft gespeeld tegen de regerend kampioen van de Engelse FA Women's Super League Chelsea en Tottenham Hotspur. In deze STORIES-video krijg je een exclusief kijkje achter de schermen. ABONNEER ▶️ <a target="_blank" href="http://bit.ly/FRabonneer 🛍">Klik hier</a> Koop alle officiële Feyenoord-merchandise bij de Feyenoord Fanshop: <a target="_blank" href="https://fanshop.feyenoord.nl/ 🔴">Klik hier</a> ⚪️⚫ #Feyenoord VOLG ONS OOK OP: ▶️ Feyenoord ONE: <a target="_blank" href="https://go.feyenoord.nl/youtube-one ▶️">Klik hier</a> Instagram: <a target="_blank" href="http://instagram.com/feyenoord ▶️">Klik hier</a> TikTok: <a target="_blank" href="https://TikTok.com/@Feyenoord ▶️">Klik hier</a> Facebook: <a target="_blank" href="http://facebook.com/feyenoord ▶️">Klik hier</a> X: <a target="_blank" href="http://twitter.com/feyenoord ▶️">Klik hier</a> Threads: <a target="_blank" href="https://www.threads.net/@feyenoord ▶️">Klik hier</a> WhatsApp-kanaal: <a target="_blank" href="https://www.whatsapp.com/channel/0029Va8ruf8EKyZFELNlwm34">Klik hier</a>



Zapp Kids top 20
Zapp Kids Top 20: Afl. 26

Junior Songfestival-winnares Jasmijn Torrico treedt op met haar nieuwe nummer Als Ik Met Je Dans en de nieuwe popgroep van Kinderen voor Kinderen, NXT, treedt op met Superkracht.



De Matties
De Matties: Afl. 12

Wat weet jij over de oertijd? Tijd om jouw kennis te testen!



Ninja Nanny
Ninja Nanny: Hunter kan nog maar aan één ding denken: wie was toch die ninja die haar heeft gered?

Hunter kan nog maar aan één ding denken: wie was toch die ninja die haar heeft gered? Hunter moet van haar moeder mee naar een dinner party, waar haar een onaangename verrassing staat te wachten.



LINDA.meiden
"IK VOEL ME VOORNAMELIJK MILITAIR" ● LINDA.meiden

Abonneer nu gratis op ons kanaal: <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/lindameiden ---------- Op">Klik hier</a> de hoogte blijven van het laatste nieuws? Instagram : <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/linda_meiden/ Facebook:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://nl-nl.facebook.com/LINDA.MEIDEN/ Website">Klik hier</a> : <a target="_blank" href="https://www.lindameiden.nl">Klik hier</a> Meer zien? Download de LINDA.-app: <a target="_blank" href="https://apple.co/2IjIhT4">Klik hier</a> of abonneer je op LINDA: <a target="_blank" href="https://bit.ly/1Sb6aeE">Klik hier</a>



Kinderen voor Kinderen
Kinderen voor Kinderen: Afl. 3

'Ik word altijd wakker met een wijsje in m'n hoofd...' Deze hit kwam alweer 33 jaar geleden uit, maar wie kent 'm niet? Muziekproducer Willem zorgt ervoor dat de nieuwe versie een lekkere afrobeat krijgt, terwijl NXT in opdracht van Raïsha een artiest probeert te fixen om samen mee te zingen. Kleine John, onder andere bekend van zijn laatste hit Samen (niet alleen), komt naar de studio en hoort voor het eerst de eerste lines van Wakker met een wijsje De Remake. Wat zal hij ervan vinden?



Zappsport The Battle
Zappsport The Battle: Afl. 19

Nathan Rutjes en Nienke van Dijk strijden in The Battle rugby om de Zappsport-beker. Team judo speelt tegen team karate. De teams krijgen rugbyles van twee rugbyers van TeamNL.





Kindertijd
Kindertijd: Afl. 29

Else heeft sinds een paar maanden een puppy: Jilles. Hij luistert goed naar haar en zij traint hem zodat hij over een tijdje los naast haar rolstoel kan lopen.



vThorben
vThorben: Random SPONGEBOB Rad In BRAWL STARS!

Bedankt voor het kijken naar Random POWERUP Rad In BRAWL STARS! In deze video speel ik samen met @JessyKnijn en @Santino_YT! Ik ben Thorben, beter bekend als "vThorben" en ik upload dagelijks een gaming video om 16:30 uur. Abonneer en zet het belletje aan om niets te missen! Gebruik mijn Support a Creator Code! Fortnite: vThorben (ad) Business: vthorben@4alllevels.com Social Media: Instagram: <a target="_blank" href="https://instagram.com/vthorben Twitter:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://twitter.com/vThorben">Klik hier</a>



Bouwer Power
Bouwer Power: Afl. 2

Het Bouwer Power team wordt opgeroepen om de bouwvakkers in een vogel- en dierenpark te redden. Zij zijn bezig met de bouw van een nieuw verblijf voor de stokstaartjes, maar helaas is het materiaal om het dak te maken zoek. Soy en Dayrohn zorgen ervoor dat de stokstaartjes een veilig verblijf krijgen, met een dak erop.



Close Up
Close Up: De Nederlands-Amerikaanse kunstenaar Anton van Dalen betrekt in 1972 met zijn gezin een pa

De Nederlands-Amerikaanse kunstenaar Anton van Dalen betrekt in 1972 met zijn gezin een pand in de New Yorkse wijk de East Village. De stad is in die tijd een chaos, met verlaten huizen en uitgebrande auto's op straat. Het doet Anton denken aan zijn jeugd in een door oorlog verscheurd Nederland. Vanaf dat moment vormen migratie en maatschappelijke onrust thema's in het werk van Van Dalen, die vandaag de dag met zijn dochter en kleinkinderen nog altijd in New York City woont.





NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 257

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Afl. 185

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.



Better
Better: Lou's laatste poging om Col erbij te lappen verloopt niet geheel volgens plan en daarmee bre

Lou doet een laatste poging om Col erbij te lappen. De riskante operatie verloopt niet geheel volgens plan en daarmee brengt ze ook haar collega in een lastig parket. Ceri en Lou voeren een verhitte discussie over Col en uit wanhoop neemt Ceri het heft in eigen hand wanneer Owen in gevaar lijkt te zijn. Bulgey besluit zijn eigen plan te trekken.





AFC Ajax
AFC Ajax: First goal for Jorthy Mokio 🇧🇪 | Highlights Cambuur - Jong Ajax | Keuken Kampioen Divisie

De samenvatting van het duel tussen Cambuur en Jong Aajx in de Keuken Kampioen Divisie. #JongAjax ►SUBSCRIBE NOW <a target="_blank" href="http://ajax.ms/subscribe ►FOLLOW">Klik hier</a> US Website: <a target="_blank" href="https://www.ajax.nl Twitter:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://twitter.com/afcajax Facebook:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://facebook.com/afcajax Instagram:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://instagram.com/afcajax TikTok:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://tiktok.com/@afcajax BeReal:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://bere.al/afcajax Threads:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.threads.net/@afcajax">Klik hier</a>