True
Geloof.TV - TV kijken via internet, de beste Geloof tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Podcast.NL   Contact   Privacy & Cookies  

17-09-2024
Agent
Agent: Afl. 4

Joe staat er niet zo fraai op bij de familierechtbank. En Tallulah wordt zo snel groot, dus Joe besluit met haar te gaan kamperen om eindelijk die kanotocht te kunnen maken. Tot Sidse de boel komt verstoren, want zij probeert Dar Salim te ontlopen.





PSV
PSV: INTERVIEWS | 'We hebben hoop en vertrouwen'

Interviews na de wedstrijd Juventus - PSV. ►SUBSCRIBE NOW <a target="_blank" href="https://psv.media/2KXaA6m ►Turn">Klik hier</a> on notifications (Hit the bell!) ►FOLLOW US Twitter: <a target="_blank" href="http://twitter.com/psv">Klik hier</a> Facebook: <a target="_blank" href="http://facebook.com/psv Instagram:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://instagram.com/psv">Klik hier</a> Snapchat: <a target="_blank" href="https://www.snapchat.com/add/psv TikTok:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.tiktok.com/@psv">Klik hier</a>





























Bar Laat
Bar Laat: Afl. 14

Asiel, het blijft hét thema dat Nederland bezighoudt. We bespreken de kabinetsplannen met burgemeester Klaas Sloots die afgelopen nacht een noodopvang voor asielzoekers opende in Stadskanaal. * Duizenden Hezbollahstrijders zijn vandaag gewond geraakt omdat hun piepers explodeerden. Onderzoeksjournalist Huib Modderkolk schuift aan. * We bespreken Prinsjesdag met Gerdi Verbeet, Halbe Zijlstra en Marike Stellinga. * Theatermaker Adelheid Roosen bedacht De WijkJury, een initiatief waarbij mensen in contact worden gebracht met toneel kijken. * Muziek van de 7-koppige formatie Jungle by Night met een gastoptreden van Meral Polat.



Close Up
Close Up: Afl. 59

De Vlaamse kunstenaar James Ensor (1860-1949) wordt nog elk jaar officieel herdacht in zijn geboorteplaats Oostende bij zijn graf in de duinen. Ensor was verliefd op het licht van Oostende, maar kon moeilijk verkroppen dat de Oostendenaars zijn kunst niet begrepen. Hij zag hen ook als deels verantwoordelijk voor de dood van zijn geliefde vader. Experts en hedendaagse kunstenaars reflecteren op het werk van Ensor, terwijl Oostendenaar Sam van Louwyck de kijker meeneemt op een wandeling door de beroemde kustplaats.





De Avondshow met Arjen Lubach
De Avondshow met Arjen Lubach: Afl. 10

Via de waan van de dag duikt Arjen Lubach in een zee van nieuws. Samen met zijn correspondenten brengt hij vier keer per week een avondshow vol feiten en futiliteiten.



De Hofbar
De Hofbar: Politiek programma waarin Rutger Castricum ruimte geeft aan emoties vanuit de samenleving

Nu de BBB in het kabinet zit, blijkt regeren moeilijker dan gedacht. Kan de boerenpartij haar beloftes van drie jaar geleden waarmaken?





Vandaag Inside
Vandaag Inside

Bekijk aflevering 22 van Vandaag Inside uit seizoen 6 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 17 september, 21:34 uur bij SBS6. Vandaag Inside is een Amusement programma



Redding na de Ramp
Redding na de Ramp: Door een legionellabacterie vielen er op een Westfriese Flora maar liefst 32 dod

Op de Westfriese Flora in Bovenkarspel voltrok zich in 1999 een stille ramp: door een legionellabacterie in een bubbelbad vielen er maar liefst 32 doden en raakten honderden mensen gewond. Bezoeker Ton raakte ook zwaargewond en zag het vervolgens mentaal niet meer zitten. Tot een medewerker van de gemeente hem moed insprak en hem een nieuw motto meegaf. Dit heeft achteraf zijn leven echt gered.



Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

Eerste Prinsjesdag van kabinet-Schoof. Het is eerste keer dat het kabinet-Schoof de jaarplannen in de Miljoenennota bekendmaakt. Ook spreekt de koning vandaag zijn eerste Troonrede uit die niet door de handen van Mark Rutte is gegaan. We schakelen met politiek duider van Arjan Noorlander om door te praten over de plannen. We bespreken het financiële en economische beleid van het kabinet met economisch duider Matthijs Bouman. In de studio zitten minister van Justitie en Veiligheid David van Weel en minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties Judith Uitermark.



3Doc
3Doc: Afl. 5

Stephanie Tency had het allemaal: een prachtig lichaam, een succesvolle modellencarrière en de titel Miss Universe Nederland. Toch voelde ze zich allesbehalve mooi. Na talloze (mislukte) cosmetische ingrepen en groeiende onzekerheid besluit de succesvolle influencer de strijd aan te gaan met haar zelfbeeld en de druk van de schoonheidsindustrie. In deze rauwe documentaire onthult ze de harde realiteit van haar zoektocht naar perfectie en legt ze een groter maatschappelijk probleem bloot: de obsessie met uiterlijke perfectie. Zal ze eindelijk leren zichzelf te accepteren zoals ze is?



Dit is de kwestie
Dit is de kwestie: Afl. 18

Geven Nederlanders tegenwoordig te veel geld uit aan luxeproducten en horeca? Bestaat de Hollandse zuinigheid nog wel?



We zijn er Bijna!
We zijn er Bijna!: Afl. 3

Vanuit de Portugese stad Evora reist de kampeergroep naar de kust bij Lissabon aan de Atlantische Oceaan. Ron en Jolanda waren allebei in de veertig toen ze voor het eerst meegingen met een groepskampeerreis. Deze tocht door Spanje en Portugal is hun eenentwintigste georganiseerde reis. Na een excursiedag naar het klooster van Tomar, staat de hapjesavond op het programma.



Urk!
Urk!

Bekijk aflevering 6 van Urk! uit seizoen 11 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 17 september, 20:29 uur bij SBS6. Urk! is een Reality programma en is geschikt voor alle leeftijden



Vier Handen Op Eén Buik
Vier Handen Op Eén Buik: Afl. 3

De 20-jarige Larissa is smoorverliefd op Lorenzo (25). Larissa heeft een moeilijke tijd achter de rug en Lorenzo is een lichtpuntje in haar leven. Het stel heeft elkaar ontmoet op de locatie waar ze allebei begeleid wonen. Ze hadden eerder niet met elkaar besproken kinderen te willen krijgen, maar dan blijkt Larissa in verwachting te zijn. Ze is dolgelukkig met het nieuws, maar maakt zich meteen zorgen. Ze heeft namelijk autisme en heeft veel behoefte aan structuur. Ze weet niet hoe dit zal samengaan met het toekomstige moederschap. Heleen van Royen staat Larissa bij in deze spannende periode.



Opsporing verzocht
Opsporing Verzocht: Afl. 29

Opsporingsprogramma i.s.m. politie en justitie. Uw tips maken het verschil! Actuele opsporing met Anniko van Santen.



NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Afl. 186

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



Per seconde wijzer
Per Seconde Wijzer: Afl. 46

Twee kandidaten testen onder hoge druk hun kennis in verschillende categorieën. Hoe zetten zij hun jokers in, hoeveel rondes zullen de spelers het volhouden en met welk bedrag gaan de spelers uiteindelijk naar huis? Met elke dag aan het begin van de uitzending de kijkersvraag.



AFC Ajax
AFC Ajax: Welcome home, Davy ♥️ | 'I didn't feel like I was done here' ❌❌❌

Davy Klaassen is terug bij Ajax. De middenvelder tekent een contract voor één seizoen in Amsterdam. Wij spraken 'Mister 1-0' over zijn keuze voor Ajax en zijn doelen in Amsterdam. #Klaassen ►SUBSCRIBE NOW <a target="_blank" href="http://ajax.ms/subscribe ►FOLLOW">Klik hier</a> US Website: <a target="_blank" href="https://www.ajax.nl Twitter:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://twitter.com/afcajax Facebook:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://facebook.com/afcajax Instagram:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://instagram.com/afcajax TikTok:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://tiktok.com/@afcajax BeReal:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://bere.al/afcajax Threads:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.threads.net/@afcajax">Klik hier</a>



De rijles
De rijles: Afl. 7

De 90-jarige Cor is de oudste rijinstructeur van Nederland, hij geeft nog met veel plezier les. Zijn leerling is maar liefst 72 jaar jonger, maar de twee kunnen het uitstekend met elkaar vinden. En heeft Fatma haar eigen dochter in de auto. De twee bespreken alles samen; haar tatoeages, en zelfs de aanstaande date van de 17-jarige.



Eva
Eva: Afl. 10

Het kabinet-Schoof presenteerde vandaag op Prinsjesdag de plannen voor komend jaar. Te gast is minister van Financiën Eelco Heinen over de plannen van het kabinet. * Sportjournalist en schrijver Michel van Egmond bedrijft een uniek soort journalistiek. Eentje waarbij hij dichterbij wist te komen dan ieder ander. Een goudmijn aan verhalen tekende hij op in zijn nieuwe boek. * We bespreken Prinsjesdag met Jort Kelder, Coks Donders en Sander Heijne.



NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 261

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



Lang Leve de Liefde
Lang Leve de Liefde

Jos en Petra zien elkaar voor het eerst en ze zijn meteen onder de indruk! Jos krijgt van Petra een cursus haken voor beginners, en dat valt nog niet mee. De date van Charlotte en Niek begint wat afstandelijk, maar s&#39;avonds in de hottub wordt het al helemaal goed gemaakt.



BinnensteBuiten
BinnensteBuiten: Afl. 106

Architect Dudok en Hilversum zijn bekend, maar de stad is door meer architecten gevormd. Ook Jacob London bouwde in 1921 hier zijn landhuis Middlesex. Sascha groeide hier op als kind en woont sinds zes jaar weer in haar ouderlijk huis. * Chef-kok Alain bezoekt de boerderij van Annamarie en Jehannes in Britswert. Van de volle melk van hun koeien maakt Annamarie sinds vorig jaar ambachtelijk boerenijs, waar Alain een verrassend dessert mee maakt. * In een volksbuurt in Vlaardingen hebben Madelief en Tim van een braakliggend veldje een bloeiende openbare moestuin gemaakt. Ook de buurt snoept mee uit en geniet van de moestuin.



Het klokhuis
Het Klokhuis: Aflevering in het kader van de Klokhuisserie over Werelderfgoed. Bovenin Nederland lig

Aflevering in het kader van de Klokhuisserie over Werelderfgoed. Bovenin Nederland ligt een bijzonder stukje natuur, de Waddenzee. Bart vaart mee met een schip van de Waddenunit. Zij zijn een soort boswachters op zee en ze controleren of mensen de rustplaatsen van zeehonden en wadvogels niet verstoren. Een Kapper ouwehoert tegen een klant over het juttersbestaan op Vlieland.



FORMULA 1
FORMULA 1: How Piastri Masterminded Victory In Baku | Jolyon Palmer’s F1 TV Analysis | Workday

Jolyon Palmer has an in-depth look at Oscar Piastri's perfect plan in Baku, analysing his overtake on Charles Leclerc to move himself into P1 followed by his incredible defence to secure the win at the 2024 Azerbaijan Grand Prix. For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="https://www.Formula1.com Follow">Klik hier</a> F1®: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/F1 https://www.facebook.com/Formula1/ https://www.twitter.com/F1 https://www.twitch.tv/formula1 https://www.tiktok.com/@f1 #F1">Klik hier</a> #AzerbaijanGP



EenVandaag
EenVandaag: Afl. 223

Pieter Jan Hagens gaat in gesprek met minister-president Dick Schoof * Hoe zag deze Prinsjesdag eruit? Tradities en reacties * Planbureaus kritisch op kabinetsplannen: is dat terecht? * Onderwijsminister Eppo Bruins moet bezuinigen. We lopen met hem mee



MasterChef Australië
MasterChef Australië

Het is de chaotische, kleurrijke en meest gevreesde race van MasterChef: de estafette-uitdaging. In teams van vier moeten ze een samenhangend gerecht op tafel zetten met tomaten in de hoofdrol. Elk teamlid krijgt 20 minuten om te koken en 30 secondes om informatie over te dragen naar de volgende kok. Het winnende team krijgt immuniteit.



De Faker
De Faker: Afl. 17

De familie Bastiaans viert vakantie in het zonovergoten Zeeland. Het is aan Leendert de Ridder om te ontdekken wie de Faker is.



Noord-Zuid-Oost-West
Noord-Zuid-Oost-West: Afl. 109

In Langs de Hollandse waterlinies het verhaal over de geschiedenis van de waterlinies en over het huidige gebruik van de forten, sluizen en het omringende land. Deze keer: klimaatveranderingen. In Ons Dorp zien we dat alle Duitse soldaten Nederland verlaten na de bevrijding in mei 1945. Onderweg kunnen de soldaten uitrusten en overnachten in kampen langs de route. Een van die plekken waar ze hun tent opslaan is het Dorpsplein in Callantsoog.



DutchtuberGaming
DutchtuberGaming: Job Gaat Veel Te Snel In Roblox!

Job Gaat Veel Te Snel In Roblox! 😂Meer leuke video's bekijken? dat kan hier!: <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/dutchtubergaming 👍LIKE">Klik hier</a> VOOR MEER & ABONNEER! 🍪Deze video is voor iedereen & alle leeftijden! 💬Laat weten wat je van de video vindt! 📷Instagram: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/dutchtuberr/ Hoi!">Klik hier</a> Ik ben Job. Ook wel bekend als Dutchtuber! Op dit YouTube kanaal upload ik dagelijks nieuwe filmpjes. Deze filmpjes zijn bedoelt voor iedereen & alle leeftijden. Music by Kevin Macleod: <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/user/kmmusic Creative">Klik hier</a> Commons — Attribution 3.0 Unported — CC BY 3.0 Free Download / Stream: <a target="_blank" href="https://bit.ly/_-life Music">Klik hier</a> promoted by Audio Library Ready for Summer by Roa Creative Commons — Attribution 3.0 Unported — CC BY 3.0 Free Download / Stream: <a target="_blank" href="https://bit.ly/al-ready-for-summer Music">Klik hier</a> promoted by Audio Library





NOS Journaal Regio
NOS Journaal Regio: Afl. 186

Regionaal nieuws met landelijke uitstraling, gemaakt door de NOS en de regionale omroepen.



PSV
PSV: Joël Drommel 🙌

Van dit programma is geen informatie beschikbaar



FORMULA 1
FORMULA 1: A Problem For Race Winners Only 😅

Oscar Piastri’s back hurt from carrying the cooldown room chat in Baku. For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="https://www.Formula1.com Follow">Klik hier</a> F1®: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/F1 https://www.facebook.com/Formula1/ https://www.twitter.com/F1 https://www.twitch.tv/formula1 https://www.tiktok.com/@f1 #F1">Klik hier</a> AzerbaijanGP



NOS Journaal
NOS Journaal: Afl. 187

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.





Brugklas
Brugklas: Afl. 12

Yuna schrikt als ze ziet dat Ryan de laptop van een docent heeft gejat met als doel hem (anoniem) te chanteren.



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Vroege Editie

Bekijk aflevering 187 van Hart van Nederland - Vroege Editie uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 17 september, 17:44 uur bij SBS6. Hart van Nederland - Vroege Editie is een Nieuws programma



Gio
Gio: DE DAG DAT MIJN OUDERS ECHT MOESTEN INGRIJPEN…😳

♦ Bedankt voor het kijken naar deze video! Bekijk hier mijn TRUIEN EN NOG MEER VETTE DINGEN: <a target="_blank" href="http://www.gioxl.nl -">Klik hier</a> Abonneer voor meer plezier: <a target="_blank" href="http://bit.ly/AbonneerGXL ♦">Klik hier</a> Mij dagelijks volgen? Neem een kijkje hier: - Instagram: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/gio/ ♦">Klik hier</a> Fanmail opsturen? Straat: Plantageweg 17b (Pico Bello) Plaats: Alblasserdam Postcode: 2951GN Ik ben Giovanni en ik probeer het publiek op YouTube te entertainen met video's! Al mijn video's zijn in 1080p, dat betekent dus HD! Ik upload video's als verhalen over levensgebeurtenissen, vlogs en allerlei challenges en random dingen. Reizen en vloggen vind ik het leukste om te doen. Ik upload ook veel video's met mijn familie, want dat wordt altijd goed ontvangen. Elke dag om 17:30 kan jij een video verwachten.



Tijd voor Max
Tijd voor MAX: Afl. 117

Het is Prinsjesdag. Kees Boonman reageert op de plannen en Josine Droogendijk analyseert de outfits. Pia Dijkstra heeft zelf ook meerdere malen Prinsjesdag meegemaakt. Wat viel haar op? * Marieke Groen heeft een boek geschreven waarin ze antwoord geeft op de vraag hoe het is om te leven in armoede. * Bernd van den Bos en Leonie Meijer treden op met een medley om Prinsjesdag samen te vatten.



SLAM!
"Ik heb 60 Exen" 😅 - De MensenMening | SLAM!

Patrick kijkt deze week hoe goed de mensen in Breda mensen kunnen beoordelen op hun uiterlijk. De jury mag gaan raden wat de mensen op straat gaan zeggen. Vergeet je niet op onze YouTube-kanalen te abonneren: SLAM! – Radio <a target="_blank" href="https://bit.ly/YTslamradio">Klik hier</a> SLAM! – Music <a target="_blank" href="https://bit.ly/YTslammusic">Klik hier</a> SLAM! – Series <a target="_blank" href="https://bit.ly/YTslamseries">Klik hier</a> Wil jij exclusieve content? Volg ons op Instagram: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/slamofficial/">Klik hier</a> Meer van de jury? Instagram Richard: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/ries.vanalphen/ Instagram">Klik hier</a> Senna: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/sennavanplateringen/ Instagram">Klik hier</a> Danique: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/danique.hosmar/">Klik hier</a> Instagram Max: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/max.bolhuis/ Instagram">Klik hier</a> Lieke: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/liekeaugustijnn/ Instagram">Klik hier</a> Patrick: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/patrickwolda/">Klik hier</a> Instagram Indigo: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/indixoord/ Instagram">Klik hier</a> Julia: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/juulmaan/ SLAM! Boost">Klik hier</a> Your Life





FORMULA 1
FORMULA 1: Top 10 Onboards | 2024 Azerbaijan Grand Prix | Qatar Airways

Jump onboard with our drivers to witness all the huge moments from a fantastic weekend in Baku. From Carlos Sainz and Sergio Perez’s collision to Oscar Piastri’s stunning overtake on Charles Leclerc, here are your top 10 onboards of the 2024 Azerbaijan Grand Prix. Presented by Qatar Airways. For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="https://www.Formula1.com Follow">Klik hier</a> F1®: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/F1 https://www.facebook.com/Formula1/ https://www.twitter.com/F1 https://www.twitch.tv/formula1 https://www.tiktok.com/@f1 #F1">Klik hier</a> #AzerbaijanGP



NOS Journaal in Makkelijke Taal
NOS Journaal in Makkelijke Taal: Afl. 7

Journaal in makkelijke taal met extra uitleg en in een rustig tempo. Met het laatste nieuws en het weer.





vThorben
vThorben: 100+ Items CLAIMEN Van SPONGEBOB BrawlPass!!!

Bedankt voor het kijken naar 100+ Items CLAIMEN Van SPONGEBOB BrawlPass!!! Ik ben Thorben, beter bekend als "vThorben" en ik upload dagelijks een gaming video om 16:30 uur. Abonneer en zet het belletje aan om niets te missen! Gebruik mijn Support a Creator Code! Fortnite: vThorben (ad) Business: vthorben@4alllevels.com Social Media: Instagram: <a target="_blank" href="https://instagram.com/vthorben Twitter:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://twitter.com/vThorben">Klik hier</a>



vThorben
vThorben: De HELE Brawlpass CLAIMEN.. #brawlstars

Bedankt voor het kijken naar De HELE Brawlpass CLAIMEN.. #brawlstars Ik ben Thorben, beter bekend als "vThorben" en ik upload dagelijks een gaming video om 16:30 uur. Abonneer en zet het belletje aan om niets te missen! Gebruik mijn Support a Creator Code! Fortnite: vThorben (ad) Business: vthorben@4alllevels.com Social Media: Instagram: <a target="_blank" href="https://instagram.com/vthorben Twitter:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://twitter.com/vThorben">Klik hier</a>



Ongehoord Nieuws
Ongehoord Nieuws: Afl. 44

Live nieuwsmagazine vanuit Den Haag met debat, onderzoek en duiding. De andere kant van de nieuwsbol wordt belicht met gasten en vaste panelleden in de studio. Verder reportages uit het land, kort en internationaal nieuws.



LINDA.meiden
LINDA.meiden: HEY MEIDEN DE PODCAST | S02E02 | BLIJF BIJ MIJ, GA NIET WEG

Hell tot the no, vreemdgaan is niet de shit. Maar wanneer hebben we het over vreemdgaan? Bij zoenen? Of kun je ook emotioneel vreemdgaan? Anna en Lisa nemen de brede term even goed onder handen. Verder is Anna in haar festival era, een luisteraar is verliefd op haar achterneef en Kiki Bosman vindt geen gedag zeggen heel STOM!. Groetjes aan Tilly, Kiek!!! ---------- Abonneer nu gratis op ons kanaal: <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/lindameiden Vond">Klik hier</a> je deze video leuk? Like! 💥 Wil je meer zien zoals dit, check dan ook deze video * VORIGE VIDEO TOEVOEGEN* ---------- Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Instagram : <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/linda_meiden/ Facebook:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://nl-nl.facebook.com/LINDA.MEIDEN/ Website">Klik hier</a> : <a target="_blank" href="https://www.lindameiden.nl">Klik hier</a> Meer zien? Download de LINDA.-app: <a target="_blank" href="https://apple.co/2IjIhT4">Klik hier</a> of abonneer je op LINDA: <a target="_blank" href="https://bit.ly/1Sb6aeE">Klik hier</a>





Coop Troop
Coop Troop: Afl. 24

Het stormt op de boerderij, en net als de telefoon gaat breekt de leiding af, dus wie heeft het noodnummer gebeld? Flo blijft met Billy en Jo op de boerderij om de telefoonlijn te herstellen en Maggi en Clive gaan naar de stad om te kijken wie er hulp nodig heeft.



NOS Prinsjesdag
NOS Prinsjesdag: Afl. 1

Rechtstreeks verslag van Prinsjesdag met gebarentaal, met de rijtoer, de Troonrede vanuit Den Haag gevolgd door het aanbieden van de Miljoenennota aan de Tweede Kamer.



AFC Ajax
AFC Ajax: 🎙️  LIVE 14:00 | Persconferentie Francesco Farioli | Ajax - Fortuna Sittard

Francesco Farioli nemen dinsdagmiddag plaats in de persruimte van de Johan Cruijff ArenA. De persconferentie ter voorbereiding op de thuiswedstrijd tegen Fortuna Sittard in de Eredivisie begint om 14:00 uur en is live te volgen via Ajax.nl, in de Ajax App en hier op YouTube. ►SUBSCRIBE NOW <a target="_blank" href="http://ajax.ms/subscribe ►FOLLOW">Klik hier</a> US Website: <a target="_blank" href="https://www.ajax.nl Twitter:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://twitter.com/afcajax Facebook:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://facebook.com/afcajax Instagram:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://instagram.com/afcajax TikTok:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://tiktok.com/@afcajax">Klik hier</a>



MAX Geheugentrainer
MAX Geheugentrainer: Afl. 112

Train uw brein. Naarmate iemand ouder wordt, wil het geheugen nog wel eens iets minder scherp worden. Dit programma geeft u de kans om het geheugen te trainen. Met eenvoudige oefeningen en opdrachten leert u binnen de kortste keren weer meer te onthouden dan u gewend was.



VPRO Cinema extra
VPRO Cinema extra: Afl. 2

Els Vandevorst en de talentvolle Max de Wolf vertellen over hun vak. Filmproducenten zijn vanaf het prille begin tot aan het laatste moment bij de film betrokken. Zij stellen het team samen, zoeken de ideale regisseur bij een script en zorgen ervoor dat er geld is om de film te maken. Els Vandevorst produceerde films van onder anderen Lars von Trier, Aleksandr Sokurov, Brian De Palma en Martin Koolhoven. Zij vertelt over haar vak aan de hand van de films Quo Vadis, Aida, Brimstone en Eden.



Nederland in beweging
Nederland in Beweging: Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier be

Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier beweegt van het aanbevolen dagelijkse half uur.



AFC Ajax
AFC Ajax: 🎬 THE GALA MATCH | FT. Van Gaal, Swart, Litmanen, Van der Sar, Blind Jr & Sr, Van der Vaar

Dit seizoen wordt Ajax 125 jaar. Omdat er zonder historie geen toekomst bestaat, wordt het jubileum geopend met een duel tussen de Ajax Legends en Real Madrid Legends. Deze galawedstrijd vindt plaats op zondag 17 november om 15:30 uur in de Johan Cruijff ArenA. Alle opbrengsten komen ten goede aan de Ajax Foundation. De wedstrijd zal live te zien zijn op Ziggo Sport. ►SUBSCRIBE NOW <a target="_blank" href="http://ajax.ms/subscribe ►FOLLOW">Klik hier</a> US Website: <a target="_blank" href="https://www.ajax.nl Twitter:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://twitter.com/afcajax Facebook:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://facebook.com/afcajax Instagram:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://instagram.com/afcajax TikTok:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://tiktok.com/@afcajax BeReal:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://bere.al/afcajax Threads:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.threads.net/@afcajax">Klik hier</a>



Heracles Almelo
Heracles Almelo: Al 25 jaar #OnsThuis | Herma Duchatteau: "Het is hier gewoon gewoon"

Abonneer op ons YouTube-kanaal via <a target="_blank" href="http://bit.ly/2AMvIuk">Klik hier</a> Volg Heracles Almelo ook op: <a target="_blank" href="https://www.heracles.nl">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/heraclesalmelo https://www.twitter.com/heraclesalmelo https://www.facebook.com/HeraclesAlmelo">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.TikTok.com/@heraclesalmelo">Klik hier</a> 📲 En de Heracles Almelo App



Goedemorgen Nederland
Goedemorgen Nederland: Ochtendshow. Actualiteit met een focus op politiek, economie, veiligheid en N

Te gast zijn Jacco Vonhof, Jeroen Schmale, Jan Sonneveld, Arno Kantelberg, Thomas van Groningen en Jean Dohmen. Met hen hebben we het over MKB-Nederland, Prinsjesdag, hoe je de beste speech schrijft, de outfits bij Prinsjesdag en de miljoenennota.



Zentijd
Zentijd: Afl. 9

We kennen het waarschijnlijk allemaal: je dagen lijken te kort voor alles wat je allemaal 'moet' doen. Daardoor vergeet je soms om ook tijd te nemen voor wat ontspanning. In deze yogales van Zentijd-docent Rohima breng je in tien minuten weer even rust in je lijf, want yoga hoeft niet altijd lang te duren.





Zin in Zappelin
Zin in Zappelin: Afl. 14

Fenna woont in een zeppelin waar ze met haar buurtbewoners allerlei avonturen beleeft. Zelf zingt ze graag liedjes, knutselt ze, speelt ze spellen en is ze heel nieuwsgierig naar de wereld om haar heen. Er komen gasten langs die vertellen over de meest uiteenlopende onderwerpen.



PSV
PSV: We're here to write our own story ⭐️

UEFA Champions League is back! 😍 ►SUBSCRIBE NOW <a target="_blank" href="https://psv.media/2KXaA6m ►Turn">Klik hier</a> on notifications (Hit the bell!) ►FOLLOW US Twitter: <a target="_blank" href="http://twitter.com/psv">Klik hier</a> Facebook: <a target="_blank" href="http://facebook.com/psv Instagram:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://instagram.com/psv">Klik hier</a> Snapchat: <a target="_blank" href="https://www.snapchat.com/add/psv TikTok:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.tiktok.com/@psv">Klik hier</a>



Molmans
Molmans: Afl. 15

Volg de ondergrondse avonturen van een charmante, optimistische jonge mol, Molmans. Als de bewaarder van het Mystieke Handboek der Magie, Manny, begint Molmans altijd aan komische, maffe, Moltastische en spannende magische avonturen om de inwoners van het bruisende Mollenstad te helpen.



Kindertijd
Kindertijd: In 'Hier woon ik' laten kinderen zien waar ze wonen en wat hun lievelingsplekje is.

Laila's moeder komt uit Nederland en haar vader uit Kenia. Het hele huis staat vol met foto's. Lola laat ook haar fotoboek zien met allemaal foto's van papa en haar in Kenia.



Het Muizenhuis
Het Muizenhuis: Afl. 32

Julia is boos op Sam omdat hij op haar staart is gaan staan. Ze wil niet meer met hem praten. Sam wil het goedmaken.



NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 260

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Afl. 186

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.