True
Geloof.TV - TV kijken via internet, de beste Geloof tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Podcast.NL   Contact   Privacy & Cookies  

07-10-2024
2Doc Kort
2Doc Kort: Afl. 10

De 14-jarige David is een getalenteerde breakdancer die het publiek betovert met zijn moves. Zijn moeder Mery steunt hem onvoorwaardelijk in zijn ambitie de top te bereiken. Mery ontvluchtte als tiener haar geboorteland Armenië, wat nog steeds een grote rol in het leven van de familie speelt. David wil niets liever dan goedmaken wat zijn moeder heeft verloren, maar hij komt ook op een leeftijd waarop hij begint te twijfelen. Dansend en draaiend zoekt hij een manier om contact te maken met zijn emoties. Hoe ga je als kind om met een moeilijke geschiedenis?



Ziggo Sport voetbal
Rondo

Van dit programma is geen informatie beschikbaar



Bar Laat
Bar Laat: Afl. 25

Hamas viel precies één jaar geleden Israël binnen. Dat werd vandaag uitgebreid herdacht. We blikken terug op de bewuste dag, de gebeurtenissen die volgden én de politieke reacties op de herdenkingen en demonstraties van vandaag. Dat doen we met onder meer schrijver Arnon Grunberg en Kamerleden Derk Boswijk en Jan Paternotte en met politiek verslaggever Elodie Verweij. * Voetballegende Johan Neeskens overleed gisteren op 73-jarige leeftijd. Oud-bondscoach Guus Hiddink en sportverslaggever Jeroen Stekelenburg staan uitgebreid stil bij het overlijden van 'De Nees'. * Jett Rebel en zus Jorike treden op.



2Doc
2Doc: Afl. 66

Mogen de beelden van Piet Hein blijven staan? En zo ja, met welke boodschap? Regisseur Tim van den Hoff geeft op humorvolle wijze de schurende omgang met ons koloniale verleden weer en het ongemak waarmee bestuurders worstelen, terwijl ze voor hun erfgoed zorgen. De gelijktijdige restauraties van het standbeeld van Piet Hein in zijn geboorteplaats Delfshaven, zijn praalgraf in de Oude Kerk in Delft en een standbeeld in het Cubaanse Matanzas (waar de Zilvervloot werd veroverd), geven een inkijk in de wonderlijke wereld van erfgoed en heldenverering en laten zien hoe de mythe van Piet Hein, bijna 400 jaar na zijn dood, nog steeds verder leeft.



De Avondshow met Arjen Lubach
De Avondshow met Arjen Lubach: Afl. 21

Via de waan van de dag duikt Arjen Lubach in een zee van nieuws. Samen met zijn correspondenten brengt hij vier keer per week een avondshow vol feiten en futiliteiten.



Keuringsdienst van waarde
Keuringsdienst van waarde: Afl. 18

De zoetekauw kan niet zonder: kaneel. Van gebak tot kruidnoot. Ontbijtgraan tot speculaas. Gelukkig dus, dat er heel wat te kiezen valt. Er is kaneelstok en gemalen. Duur en goedkoop. Zoet en bitter. En dan staat er op sommige pakjes nog iets bijzonders: Ceylon. Maar wat is eigenlijk het verschil? Keuringsdienst van waarde gaat op ontdekkingsreis naar Indonesië en leert alles over op een houtje bijten.



Vandaag Inside
Vandaag Inside

Johan, Wilfred, René en Valentijn Driessen bespreken in razendsnel tempo de actualiteit: Het overlijden van Johan Neeskens, het niveau van PSV, Feyenoord en Ajax en de eerste dag van Rutte bij NAVO.



Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

7 oktober herdacht. Een jaar na de Hamas-aanslagen. Vandaag is het een jaar geleden dat Israël ongekend hard werd geraakt door de grote terreuraanval van Hamas. Bijna 1200 mensen kwamen om het leven en 97 gegijzelden zijn nog altijd vermist. Dezelfde dag startte Israël de tegenaanval die tot op de dag van vandaag voortduurt, met tienduizenden Palestijnse doden tot gevolg. We blikken terug op een jaar oorlog en doen verslag van de herdenkingen wereldwijd.



Nederlandse Bouwkunst door de ogen van Paul Rem
Nederlandse Bouwkunst door de ogen van Paul Rem: Afl. 4

Begin 19e eeuw voert het neoclassicisme, de klassieke bouwkunst, de boventoon. Die bouwstijl is op veel plekken in 's-Hertogenbosch terug te zien. Kenmerkend zijn de gestucte gevels en bijzondere daklijsten met Romeinse afwerking. Ook de gotische stijl is terug te zien in de stad. Een mooi voorbeeld daarvan is de Sint Jan.



Kamp Van Koningsbrugge
Kamp Van Koningsbrugge: Afl. 6

De vierde dag zorgt in de ochtend voor verbroedering. Daardoor gaan de cursisten vol elan door naar de volgende opdracht. Niet wetende dat ze aan die verbroedering de komende uren niet veel hebben. Want er staat een individuele rivierenmars op het programma. Koud, nat en heel lang.



Radar
Radar: Afl. 22

Vanaf 2027 is het voorbij: geen verrekening meer van opgewekte stroom met je verbruik. Maar wat gebeurt er met de terugleververgoeding en blijven de kosten voor het terugleveren van stroom bestaan? Zelfs toezichthouder ACM uit zorgen over de onduidelijkheden in de wet. Chronisch zieke kinderen en kinderen met een beperking hebben langdurig zorg en ondersteuning nodig. Ze worden van de ene naar de andere instantie doorverwezen en krijgen uiteindelijk niet de zorg die ze nodig hebben. Met alle gevolgen van dien voor het kind, maar ook voor de ouders. Hoe kan het dat het systeem zo in elkaar steekt?



Van Roosmalen & Groenteman
Van Roosmalen & Groenteman: Afl. 6

Gijs Groenteman en Marcel van Roosmalen nemen samen met verschillende gasten op geheel eigen wijze de actualiteit door. Vanuit de studio worden urgente en minder urgente nieuwsberichten besproken. Politiek, media, en sport, alles komt voorbij. En uiteraard ontbreekt de vertrouwde rubriek 'Briefje van Marcel' niet.



NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Afl. 200

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



Met het Mes op Tafel
Met het Mes op Tafel: Afl. 41

De kandidaten pokeren met de antwoorden op vragen. Niet alleen kennis is van belang, wie weinig weet, kan proberen zijn tegenstanders weg te bluffen. Maar ook door te passen op het goede moment kun je winnen.



First dates
First Dates: Afl. 38

Waar vind je de echte liefde? Het First Dates restaurant opent weer haar deuren voor single gasten die op zoek zijn naar de ware. We zien singles die dromen van een geschikte partner. Leidt een eerste date tot een tweede? En wie vindt de perfecte match?



BinnensteBuiten
BinnensteBuiten: Afl. 120

In Ter Apel wordt een braakliggend en verwaarloosd terrein omgetoverd tot natuurlijk ecodorp Land van Aine. Hier bouwen de bewoners met en voor elkaar huizen. Ondertussen wonen ze in tijdelijke woningen, zoals een bus, pipowagen of yurt. * Chef-kok Geneal is in Dongen bij biologisch telers Alfons en Henriëtte. Naast cherry- en trostomaten telen zij ook hun paradepaardje: de San Marzano-tomaat. * Hovenier Arnold is tuinbaas van landgoed Gunterstein in Breukelen. Samen met landgoedeigenaar Bertien Quarles van Ufford en vele vrijwilligers werkt hij met hart en ziel in de tuinen om ze zoveel mogelijk in ere te herstellen en te behouden.



Eva
Eva: Afl. 21

Raven runt met Boerderij van Dorst één van de bekendste boerderijen van Nederland, maar voelt zich het meest thuis op het podium. * Dolly Parton is een ongelofelijk fenomeen. Al bijna 60 jaar staat ze op het podium en aan stoppen denkt ze nog lang niet. Tegelijkertijd heeft ze de gave om vriend en vijand te verbinden in het diep verdeelde Amerika. Frank Evenblij en Ilse DeLange zijn in haar leven gedoken en vertellen waarom Dolly nog altijd zo populair is.



NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 281

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



Lang Leve de Liefde
Lang Leve de Liefde

Peter ontmoet Jacqueline en haar viervoeters voor het eerst, en hij duikt meteen in het diepe. Niet alle aanwezigen zijn daarvan onder de indruk. Dani probeert Lieke te paaien met een traditioneel cadeau. En ook zijn opvatting over de man - vrouw verdeling blijkt tamelijk klassiek.



Het klokhuis
Op het Klokhuis Kantoor heeft Heleen een kleine botsing. Glow in the dark geeft licht in het donker

Op het Klokhuis Kantoor heeft Heleen een kleine botsing. Glow in the dark geeft licht in het donker maar dan zonder lamp. Hoe werkt dat? Eva gaat langs bij de TU Twente. Met alleen je postcode en je huisnummer weet de postbode je te vinden. Hoe weet hij dat? Huh?! Een beperking? Wat is dat eigenlijk?



EenVandaag
EenVandaag: Afl. 240

Meer dan 2000 vrouwen dagen farmaceut Bayer voor de rechter vanwege sterilisatie-implantaat * 7 oktober, een jaar later: hoe kijkt de gemobiliseerde bevolking van Israël naar Nethanyahu? * 7 oktober, een jaar later: wat voor effect heeft een 'vredesvlag'? * 7 oktober, een jaar later: vrede lijkt verder weg dan ooit, wat is er nog mogelijk?



Expeditie Nederland
Expeditie Nederland: Onderwerpen die iedereen raken kunnen, hoe klein ons land ook is, een paar kilo

Er zijn in ons land diersoorten die alleen in een bepaalde regio en soms zelfs exclusief in één natuurgebied voorkomen. Het voortbestaan van deze zeldzame soorten wordt wel heel spannend, als ze in hun - toch al beperkte - leefgebied worden bedreigd. In Tienhoven wordt alles op alles gezet om een aparte ondersoort van de Noordse woelmuis, die nergens anders ter wereld voorkomt, te redden.



AFC Ajax
AFC Ajax: In memoriam: Johan Neeskens

Ajax heeft met diepe droefenis kennisgenomen van het overlijden van Johan Neeskens. Met hem is Ajax een van zijn beste en meest geliefde oud-spelers verloren. 'De Nees' werd 73 jaar. #JohanNeeskens ►SUBSCRIBE NOW <a target="_blank" href="http://ajax.ms/subscribe ►FOLLOW">Klik hier</a> US Website: <a target="_blank" href="https://www.ajax.nl Twitter:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://twitter.com/afcajax Facebook:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://facebook.com/afcajax Instagram:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://instagram.com/afcajax TikTok:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://tiktok.com/@afcajax BeReal:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://bere.al/afcajax Threads:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.threads.net/@afcajax">Klik hier</a>



MasterChef Australië
MasterChef Australië

De zoete week is aangebroken. Adriano Zumbo is erbij als gastjurylid en trapt af met een regenboog-drilpudding-mystery box. De koks doen hun best om een ​​glibberig dessert te maken dat een van de zeven gelei-smaken bevat: mango, rabarber, bosbes, limoen, pruim, framboos en sinaasappel. De winnaar verdient immuniteit.





Waku Waku
Waku Waku: Afl. 11

Deze week met Gaia Aikman, Sarah Bannier, Toprak Yalciner en Patrick Martens.



NOS Journaal Regio
NOS Journaal Regio: Afl. 200

Regionaal nieuws met landelijke uitstraling, gemaakt door de NOS en de regionale omroepen.



Zentijd
Zentijd: Afl. 34

Als je last hebt van burn-outklachten is het vaak moeilijk om te ontspannen. Zentijd-yogadocent Roos had zelf ooit een burn-out en ontdekte hoe yoga haar kon helpen. In deze les doe je vooral milde oefeningen en ondertussen luister je naar de wijze woorden van Roos die je helpen beter los te laten. De les is ook fijn als je tot rust wil komen na een drukke (werk)dag.



PSV
PSV: INTERVIEW | Jaarcijfers 23/24 📈 | 'Stabiele basis om mee verder te gaan'

Het seizoen waarin PSV haar 110-jarig bestaan en de 25e landstitel vierde is met bijna 10 miljoen euro winst en een stijging van het eigen vermogen naar meer dan 40 miljoen euro niet alleen sportief, maar ook financieel een succes geworden. ►SUBSCRIBE NOW <a target="_blank" href="https://psv.media/2KXaA6m ►Turn">Klik hier</a> on notifications (Hit the bell!) ►FOLLOW US Twitter: <a target="_blank" href="http://twitter.com/psv">Klik hier</a> Facebook: <a target="_blank" href="http://facebook.com/psv Instagram:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://instagram.com/psv">Klik hier</a> Snapchat: <a target="_blank" href="https://www.snapchat.com/add/psv TikTok:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.tiktok.com/@psv">Klik hier</a>



Cafe Weltschmerz
Cafe Weltschmerz: Willem Engel en Jeroen Pols - Weekoverzicht #40 2024

Boris Johnson: 'Ik weet niet zeker of COVID-lockdowns tijdens pandemie werkten' In weekoverzicht 40 nemen Jeroen en Willem je weer mee door de belangrijkste gebeurtenissen van de week. Ze bespreken de rol van Schoof en Wilders, de steeds verder oplopende spanningen in het Midden-Oosten, en die geruchten rond de Marburg false flag. Ook duiken ze in de CBG-zaak en de klacht tegen de notaris van Zundert. En natuurlijk komen de digitale paspoorten en de mogelijke reisbeperkingen ook voorbij. Kortom, weer genoeg stof om over na te denken! Bekijk de hele uitzending via: <a target="_blank" href="https://www.dfacto.nu/afleveringen/weekoverzicht-2024-40 --- Deze">Klik hier</a> video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema's. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen. Waardeer je onze video's? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast! <a target="_blank" href="https://www.cafeweltschmerz.nl/maandelijks-doneren/ Wil">Klik hier</a> je meer video's bekijken en op de hoogte blijven via onze nieuwsbrief? Ga dan naar: <a target="_blank" href="https://www.cafeweltschmerz.nl/videos/ Wil">Klik hier</a> je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video's? Klik hierboven dan op Abonneren!



NOS Journaal
NOS Journaal: Afl. 201

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.



Gio
Gio: WIJ KENNEN ELKAAR 1 JAAR! SPECIAAL CADEAUTJE!🎁❤️

♦ Bedankt voor het kijken naar deze video! Bekijk hier mijn TRUIEN EN NOG MEER VETTE DINGEN: <a target="_blank" href="http://www.gioxl.nl -">Klik hier</a> Abonneer voor meer plezier: <a target="_blank" href="http://bit.ly/AbonneerGXL ♦">Klik hier</a> Mij dagelijks volgen? Neem een kijkje hier: - Instagram: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/gio/ ♦">Klik hier</a> Fanmail opsturen? Straat: Plantageweg 17b (Pico Bello) Plaats: Alblasserdam Postcode: 2951GN Ik ben Giovanni en ik probeer het publiek op YouTube te entertainen met video's! Al mijn video's zijn in 1080p, dat betekent dus HD! Ik upload video's als verhalen over levensgebeurtenissen, vlogs en allerlei challenges en random dingen. Reizen en vloggen vind ik het leukste om te doen. Ik upload ook veel video's met mijn familie, want dat wordt altijd goed ontvangen. Elke dag om 17:30 kan jij een video verwachten.



Brugklas
Brugklas: Afl. 26

Ryan wordt aan het denken gezet als zijn moeder jarig is. Hij besluit haar te bellen. Reageert ze zoals hij had gehoopt?



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Vroege Editie

We zijn live bij het pro-Palestijnse protest in Amsterdam en dat gaat er behoorlijk hardhandig aan toe. Gaan we toch weer met 130km over de snelweg, overdag? En, waarom is een vrouw van achteren beschoten in een Gronings cafe?





Tijd voor Max
Tijd voor MAX: Afl. 131

Het is de Week van de Toegankelijkheid, een landelijk initiatief van 230 organisaties voor mensen met een beperking of chronische ziekte. Met als doel mensen met een beperking volwaardig deel te laten nemen aan de samenleving. En dat is belangrijk, want 1 op de 13 Nederlanders heeft een lichamelijke beperking en het is niet best gesteld met de toegankelijkheid in Nederland. Ook wij besteden hier deze hele week aandacht aan, samen met Nationale Vereniging de Zonnebloem. Te gast zijn onder anderen ambassadeurs John de Bever, zijn man Kees Stevens en Corry Konings.



vThorben
vThorben: Op Zoek Naar Het HART Van de Natuur In BLOEMBURG!

Bedankt voor het kijken naar Op Zoek Naar Het HART Van de Natuur In BLOEMBURG! In deze video speel ik samen met @JessyKnijn Ik ben Thorben, beter bekend als "vThorben" en ik upload dagelijks een gaming video om 16:30 uur. Abonneer en zet het belletje aan om niets te missen! Gebruik mijn Support a Creator Code! Fortnite: vThorben (ad) Business: vthorben@4alllevels.com Social Media: Instagram: <a target="_blank" href="https://instagram.com/vthorben Twitter:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://twitter.com/vThorben">Klik hier</a>



FORMULA 1
FORMULA 1: 15 Times Opening Laps in F1 Were Pure Chaos

There's an old saying in motorsport: "You can't win the race on the first lap, but you can certainly lose it". Take a look these 15 examples of total chaos on the first lap in F1! For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="https://www.Formula1.com Follow">Klik hier</a> F1®: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/F1 https://www.facebook.com/Formula1/ https://www.twitter.com/F1 https://www.twitch.tv/formula1 https://www.tiktok.com/@f1 #F1">Klik hier</a>



NOS Journaal in Makkelijke Taal
NOS Journaal in Makkelijke Taal: Afl. 21

Journaal in makkelijke taal met extra uitleg en in een rustig tempo. Met het laatste nieuws en het weer.



Soep, sores en soelaas
Soep, sores en soelaas: Afl. 10

De grootste wens van Rijk is om weer contact te hebben met zijn zoon Jesse en te werken aan het herstel van hun relatie. Bert trekt de stoute schoenen aan en doet zijn best om dit voor elkaar te krijgen. Els neemt geen blad voor de mond, wat zo nu en dan voor wrijving en spanning zorgt. Wilgo leert in de tuin om fruit en groente te verbouwen. Hij had een ruig verleden vol agressie, maar de tuin leert hem daarmee om te gaan. Dat lijkt even mis te gaan als Els op bezoek komt en de boel ontregelt.



EnzoKnol
EnzoKnol: ALLEMAAL EXPERIMENTEN UITVOEREN!! #4069 #4070 #4071 #4072

Deze video bevat een samenwerking met ASTRON. Voor meer informatie: <a target="_blank" href="https://www.astron.nl. ▬ Vorige">Klik hier</a> video: <a target="_blank" href="https://youtu.be/20MYb49ewu4 Deze">Klik hier</a> video bevat de volgende vlogs: 0:00 - Vlog #4069 21:26 - Vlog #4070 33:11 - Vlog #4071 1:01:56 - Vlog #4072 ▬ Knolpower kledinglijn ➜ www.knolpower.nl Ik speel ook games! Die kan je hier vinden: <a target="_blank" href="http://bit.ly/EnzoKnolYoutube ▬ Mijn">Klik hier</a> naam is Enzo Knol en ik upload elke maandag en donderdag om 4 uur een weekvlog en elke zondag om 10 uur een extra video op mijn YouTube kanaal Abonneer je op mijn kanaal zodat je alles kan bekijken wat ik mee maak: <a target="_blank" href="http://bit.ly/AbonneerEnzoKnol ▬ Volg">Klik hier</a> mij ook op social media: <a target="_blank" href="https://enzo.knolpower.nl Bekijk">Klik hier</a> de vlog afspeellijsten: <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/@EnzoKnol/playlists ▬ Enzo">Klik hier</a> Knol staat onder toezicht van het Commissariaat voor de Media. Contact: zakelijk@knolpower.nl ▬ #Knolpower Dikke vette peace ✌



Nienke Plas
Geluk zit in de kleine momenten! ✨ #413 By Nienke Plas

Thanks Frenk voor het lenen van je speelgoed en laat me weten als je nog meer hebt om uit te testen! 😎 Vanaf oktober ga ik try-outen voor m'n nieuwe voorstelling genaamd: 'Medeplichtig'. Voor tickets ga naar: <a target="_blank" href="https://www.nienkeplas.com/theater-voorstellingen/ TopNotch">Klik hier</a> muziek: Poke - Lekker he (instrumental) Sef - Excusez Moi



Tussen kunst en kitsch
Tussen Kunst en Kitsch: Expert Rob Driessen taxeert in het Noordbrabants Museum een radiator ornamen

Expert Rob Driessen taxeert in het Noordbrabants Museum een radiatorornament. Men maakte dure auto's hiermee extra opvallend. Heel beroemd is het radiatorornament van Rolls Royce: the 'spirit of ecstasy', een gevleugelde vrouwenfiguur die voorover buigt tegen de wind in. Dit beeldje van Gustave Poitvin is duidelijk een knipoog naar Rolls Royce; de gevleugelde nymf doet de handen voor haar ogen, alsof ze bang is voor de snelheid! De titel 'Vertige de la Vitesse' betekent snelheidsvrees. Het hoort niet bij een specifiek automerk, maar is zeer geliefd bij verzamelaars.



Podium Dans
Podium Dans: Afl. 5

De Belgisch-Colombiaanse choreografe Annabelle Lopez Ochoa studeerde aan de Koninklijke Balletschool in Antwerpen. Na bij diverse Europese compagnieën te hebben gedanst, verlegde ze haar focus naar de choreografie. Zo creëerde ze werk voor onder andere het New York City Ballet, het English National Ballet, het Scottish Ballet en het Ballet Moscow, zowel vanuit het hedendaagse als het klassieke bewegingsrepertoire. Zij maakte voor het Nationale Ballet de avondvullende voorstelling Frida, gebaseerd op het leven van Frida Kahlo.





FORMULA 1
FORMULA 1: Why Charles Leclerc Is Champion Material | F1 Nation Podcast

Jock Clear, Head of the Ferrari Driver Academy and Charles Leclerc’s driver coach, joins Tom Clarkson and Natalie Pinkham on F1 Nation to talk all things Leclerc and the latest crop of F1 rookies. What does the role of driver coach entail? Why is Leclerc having such a strong season in 2024? And does he have everything he needs to become a World Champion? Jock also explains how he helps rookies like Ollie Bearman get ready for the pinnacle of motorsport, what impact simulators have on their preparation and why there are no shortcuts when it comes to creating opportunities for women in Formula 1. 07:57 – How Jock coaches Leclerc 18:55 – Why F1 rookies are shining 28:35 – Inspiring young women to pursue motorsport 40:45 – Why Alpine are changing their engines For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="https://www.Formula1.com Follow">Klik hier</a> F1®: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/F1 https://www.facebook.com/Formula1/ https://www.twitter.com/F1 https://www.twitch.tv/formula1 https://www.tiktok.com/@f1 #F1">Klik hier</a>



Coop Troop
Coop Troop: Afl. 38

Frankie de vos en Esther de kameleon hebben hun krachten gebundeld om de Coopkar in handen te krijgen. Ze hebben een oude badkuip omgebouwd tot een supersnelle race-auto en dagen de Coop Troop uit. En Flo, meestal toch echt de verstandigste, laat zich verleiden tot een race....



FORMULA 1
FORMULA 1: 2024 Be Like…

18 races down, six to go... Here's a flash through our winners from 2024 so far! For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="https://www.Formula1.com Follow">Klik hier</a> F1®: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/F1 https://www.facebook.com/Formula1/ https://www.twitter.com/F1 https://www.twitch.tv/formula1 https://www.tiktok.com/@f1 #F1">Klik hier</a>



Feyenoord
Highlights | ADO Den Haag - Feyenoord V1 | Azerion Vrouwen Eredivisie 2024-2025

Feyenoord V1 heeft in de tweede speelronde van de Azerion Vrouwen Eredivisie een zwaarbevochten zege op ADO Den Haag geboekt. In het Bingoal Stadion werd het zondagmiddag 1-3 voor de ploeg van Jessica Torny. Esmee de Graaf (2) en Ella Van Kerkhoven troffen doel. ABONNEER ▶️ <a target="_blank" href="http://bit.ly/FRabonneer 🛍">Klik hier</a> Koop alle officiële Feyenoord-merchandise bij de Feyenoord Fanshop: <a target="_blank" href="https://fanshop.feyenoord.nl/ 🔴">Klik hier</a> ⚪️⚫ #Feyenoord VOLG ONS OOK OP: ▶️ Feyenoord ONE: <a target="_blank" href="https://go.feyenoord.nl/youtube-one ▶️">Klik hier</a> Instagram: <a target="_blank" href="http://instagram.com/feyenoordv1 ▶️">Klik hier</a> TikTok: <a target="_blank" href="https://TikTok.com/@Feyenoordv1 ▶️">Klik hier</a> Facebook: <a target="_blank" href="http://facebook.com/feyenoord ▶️">Klik hier</a> X: <a target="_blank" href="http://twitter.com/feyenoordv1 ▶️">Klik hier</a> Threads: <a target="_blank" href="https://www.threads.net/@feyenoord ▶️">Klik hier</a> WhatsApp-kanaal: <a target="_blank" href="https://www.whatsapp.com/channel/0029Va8ruf8EKyZFELNlwm34">Klik hier</a>



MAX Geheugentrainer
MAX Geheugentrainer: Afl. 126

Train uw brein. Naarmate iemand ouder wordt, wil het geheugen nog wel eens iets minder scherp worden. Dit programma geeft u de kans om het geheugen te trainen. Met eenvoudige oefeningen en opdrachten leert u binnen de kortste keren weer meer te onthouden dan u gewend was.



Nederland in beweging
Nederland in Beweging: Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier be

Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier beweegt van het aanbevolen dagelijkse half uur.





PSV
PSV: HIGHLIGHTS | Een clash in De Grolsch Veste ⚔️

De samenvatting van FC Twente Vrouwen - PSV Vrouwen. ►SUBSCRIBE NOW <a target="_blank" href="https://psv.media/2KXaA6m ►Turn">Klik hier</a> on notifications (Hit the bell!) ►FOLLOW US Twitter: <a target="_blank" href="http://twitter.com/psv">Klik hier</a> Facebook: <a target="_blank" href="http://facebook.com/psv Instagram:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://instagram.com/psv">Klik hier</a> Snapchat: <a target="_blank" href="https://www.snapchat.com/add/psv TikTok:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.tiktok.com/@psv">Klik hier</a>



Goedemorgen Nederland
Goedemorgen Nederland: Afl. 26

Te gast zijn Rachel Meijler, Chanan Hertzberger, Mirjam Bikker, Onno Kleyn en Danny Jansen. Met hen hebben we het over de aanslagen in Israël, antisemitisme en de Michelinster.



AFC Ajax
AFC Ajax: WOUT WEGHORST X 25 QUIZ! 👕 | 'So much respect for Klaas Jan Huntelaar' 🏹

Wout Weghorst draagt dit seizoen rugnummer 25 in Amsterdam. De spits is natuurlijk niet de eerste speler die met dat nummer speelt. Tijd dus om de kennis van Weghorst te testen in deze grote rugnummer 25-quiz! #Weghorst ►SUBSCRIBE NOW <a target="_blank" href="http://ajax.ms/subscribe ►FOLLOW">Klik hier</a> US Website: <a target="_blank" href="https://www.ajax.nl Twitter:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://twitter.com/afcajax Facebook:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://facebook.com/afcajax Instagram:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://instagram.com/afcajax TikTok:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://tiktok.com/@afcajax BeReal:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://bere.al/afcajax Threads:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.threads.net/@afcajax">Klik hier</a>



Zin in Zappelin
Zin in Zappelin: Afl. 1

Er worden waterlelies geknutseld en traktaties gemaakt van fruit in de vorm van een elfje. Fenna is dolenthousiast: ze gaat naar een pretpark. Ook buurjongen Niek gaat naar een pretpark, maar hij heeft er een heel andere voorstelling bij. Is een park waar je pret beleeft, ook een pretpark? Buurvrouw Rian weet het zeker: er zitten elfjes in het bos. Ze heeft het bewijs gevonden, want er staan overal elfenbankjes. Weet ze Fenna te overtuigen om met haar mee te speuren naar de wezentjes?





Het Muizenhuis
Het Muizenhuis: Afl. 46

De ouders van Tonio sluiten de winkel om nieuwe kaas te halen. Julia speelt graag winkeliertje en stelt haar vrienden voor om de winkel open te houden. Kunnen ze dit wel aan?



AFC Ajax
AFC Ajax: +3 points ✅ | Highlights AZ Vrouwen - Ajax Vrouwen | Azerion Vrouwen Eredivisie

De Ajax Vrouwen hebben de uitwedstrijd tegen AZ winnend afgesloten. Het team van Hesterine de Reus won met 1-2 in het AFAS Stadion in Alkmaar. Tiny Hoekstra was verantwoordelijk voor de twee doelpunten voor het team uit Amsterdam. Liv Rademaker en Mirte van Koppen maakten vandaag hun debuut. ►SUBSCRIBE NOW <a target="_blank" href="http://ajax.ms/subscribe ►FOLLOW">Klik hier</a> US Website: <a target="_blank" href="https://www.ajax.nl Twitter:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://twitter.com/afcajax Facebook:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://facebook.com/afcajax Instagram:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://instagram.com/afcajax TikTok:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://tiktok.com/@afcajax BeReal:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://bere.al/afcajax Threads:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.threads.net/@afcajax">Klik hier</a>



NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 280

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Afl. 40

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.





Feyenoord
IMPORTANT WIN at home 🏟 | Highlights Feyenoord - FC Twente | Eredivisie 2024-2025

Feyenoord heeft na de Champions League-zege op Girona FC ook in de Eredivisie een belangrijke overwinning geboekt. In een uitverkochte Kuip werd concurrent FC Twente opzij gezet: 2-1. Bekijk de volledige samenvatting op Feyenoord ONE. ABONNEER ▶️ <a target="_blank" href="http://bit.ly/FRabonneer 🛍">Klik hier</a> Koop alle officiële Feyenoord-merchandise bij de Feyenoord Fanshop: <a target="_blank" href="https://fanshop.feyenoord.nl/ 🔴">Klik hier</a> ⚪️⚫ #Feyenoord VOLG ONS OOK OP: ▶️ Feyenoord ONE: <a target="_blank" href="https://go.feyenoord.nl/youtube-one ▶️">Klik hier</a> Instagram: <a target="_blank" href="http://instagram.com/feyenoord ▶️">Klik hier</a> TikTok: <a target="_blank" href="https://TikTok.com/@Feyenoord ▶️">Klik hier</a> Facebook: <a target="_blank" href="http://facebook.com/feyenoord ▶️">Klik hier</a> X: <a target="_blank" href="http://twitter.com/feyenoord ▶️">Klik hier</a> Threads: <a target="_blank" href="https://www.threads.net/@feyenoord ▶️">Klik hier</a> WhatsApp-kanaal: <a target="_blank" href="https://www.whatsapp.com/channel/0029Va8ruf8EKyZFELNlwm34">Klik hier</a>



Heracles Almelo
Go Ahead Eagles - Heracles Almelo | 06-10-2024 | Samenvatting

Abonneer op ons YouTube-kanaal via <a target="_blank" href="http://bit.ly/2AMvIuk">Klik hier</a> Volg Heracles Almelo ook op: <a target="_blank" href="https://www.heracles.nl">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/heraclesalmelo https://www.twitter.com/heraclesalmelo https://www.facebook.com/HeraclesAlmelo">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.TikTok.com/@heraclesalmelo">Klik hier</a> 📲 En de Heracles Almelo App



PSV
PSV: HIGHLIGHTS | WERELDGOAL LUUK DE JONG 🤯

Highlights PSV - Sparta Rotterdam. ►SUBSCRIBE NOW <a target="_blank" href="https://psv.media/2KXaA6m ►Turn">Klik hier</a> on notifications (Hit the bell!) ►FOLLOW US Twitter: <a target="_blank" href="http://twitter.com/psv">Klik hier</a> Facebook: <a target="_blank" href="http://facebook.com/psv Instagram:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://instagram.com/psv">Klik hier</a> Snapchat: <a target="_blank" href="https://www.snapchat.com/add/psv TikTok:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.tiktok.com/@psv">Klik hier</a>